VIDEO: Nørgaard glad for clean sheet og unge kræfter

Det blev desværre ikke til en sejr for De Kongeblå i eftermiddagens testkamp mod HB Køge, men cheftræner, Thomas Nørgaard, var glad for at få et clean sheet, og for de unge spillere som kom ind og gjorde en god figur.
Se highlights senere i aften på vores YouTube og Facebook kanaler.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products