VIDEO: De unge spillere suger lærdom til sig i Portugal

De to unge herrer, Oskar Snorre og Emilio Simonsen, har været med på a-holdets træningslejr i Portugal, med forskellig grad af erfaring i baggagen. Hør dem her fortælle om hvordan det har været at være med “de voksne” i Algarve.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products