VIDEO – Max Mölder: Jeg vil vinde alle kampe

Den nye assistenttræner, Max Mölder, kommer med en vilje til konstant at optimere De Kongeblås præstationer, og til at vinde alle kampe. Hør ham her fortælle om sin første tid i Lyngby og hvordan hans styrker kommer til at passe ind i trænerteamet og spillertruppen.
 
Billetsalg til Lyngby BKs kampe i foråret kan findes her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe
Skal du glæde dig selv eller en anden med Lyngby BK merchandise, kan du købe det her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products