Spar penge på nytårsfyrværkeri og støt Lyngby BKs ungdom

Vi har igen i år indgået et samarbejde med Frøen Fyrværkerisalg/Krudtteltet, som støtter Lyngby Boldklubs og Lyngby Håndboldklubs børne- og ungdomsafdelinger med en del af overskuddet.
Sædvanen tro kan du finde fyrværkeriteltet i området foran Lyngbyhallen fra den 27. til 31. december fra klokken 10-20, dog 10-16 den 31. december.
Udover at man støtter de to børne- og ungdomsafdelinger, kan man også spare gode penge, da vi har vi et knaldgodt tilbud til alle Lyngby-fans, medlemmer og samarbejdspartnere. Hvis man i dagene den 27-29. december siger “Lyngby Boldklub”, når man skal betale, kan man nemlig få 20% på alt – herunder fyrværkeri, bordpynt, bordbomber, hatte, masker og børnepakker. Tilbuddet gælder også jeres familier og venner, så spred endelig ordet.
Der udleveres gratis sikkerhedsbriller til alle kunder, og der vil være gratis Kims chips og Toms slikposer til børnene, imens I gør jeres nytårsshopping.
Se Frøen Fyrværkerisalg/Krudtteltets nytårskatalog her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy