Tre forlængelser og en ny partner

Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub er glade for at kunne annoncere at tre partnere, Bording A/S, Nykredit Lyngby og Advokat Lars Borring har valgt at forlænge deres samarbejde med De Kongeblå. Ligeledes byder vi velkommen til Holm Olsen Rekruttering, der er ny partner i morgennetværket.
Bording A/S
Bording A/S er specialister indenfor kommunikation og markedsføring – trykt som digitalt. Virksomheden og deres 50 engagerede medarbejder fordelt på kontorer i Aalborg, Aarhus og København forsyner mere end 5.000 virksomheder med tryksager, online løsninger, forretningsmateriale, logistik og distribution.
Bording A/S har allerede været partner hos De Kongeblå i mere end 2 år, og det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at de endnu engang har forlænget deres aftale som Lyngby Boldklub Partner.
Nykredit Lyngby
En anden virksomhed, der har besluttet at gentegne samarbejdsaftalen med Lyngby Boldklub, er det lokale Nykredit Center på Nørgaardsvej 2 i Kongens Lyngby.
Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som bærende elementer. Virksomheden vil, som de også tidligere har gjort, hos De Kongeblå optræde som Lyngby Boldklub Partner.
Advokat Lars Borring
Advokat Lars Borring har mere end 40 års erfaring som advokat, især medfamilieret. Borring holder til på Lyngby Hovedgade og fungerer i Lyngby Boldklub som Lyngby Boldklub Partner. Det er vi yderst glade for, at han har ønsket at blive ved med.
Om det fortsatte samarbejde fortæller Lars Borring: ”Jeg mener det er vigtigt at støtte op om vores klub – ikke mindst da jeg selv har fornøjelsen af at spille på et par af klubbens hold.”
Holm Olsen Rekruttering
I forlængelse af alle de skønne gentegninger er det med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Holm Olsen Rekruttering som ny partner i MorgenNetværket.
Holm Olsen hjælper små og mellemstore virksomheder med alle de daglige HR opgaver på timebasis. Det kan være alt fra ansættelse, udvikling og afvikling af personale til MUS og kompetenceudvikling eller gennemgang og opdatering af ansættelseskontrakter. Om det nye samarbejde med Lyngby Boldklub fortæller Camilla Holm Olsen:
”Lige fra første gang jeg deltog som gæst i Lyngby Boldklubs MorgenNetværk, følte jeg mig hjemme. Modtagelsen var åben og meget ligefrem, og det var tydeligt at mærke at deltagerne satte pris på hinandens selskab, og ikke mindst ønskede at være der for hinanden. Det fællesskab har jeg selvfølgelig valgt at blive en del af.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products