Det er tid til julebanko

På søndag klokken 14:00 er det traditionen tro blevet tid til julebanko i Lyngby Hallen.
Det er det helt store bankospil, der finder sted på søndag i Lyngby Hallen. Det er faktisk nordregionens største med plads til 600 bankospillere. Og der er da også præmier for mange tusinde kroner på højkant, så det er bare med at møde op, hvis man gerne vil vinde lidt ekstra til den dyre juletid. Prisen per plade er 12 kroner, men indgangen er til gengæld gratis. Det hele starter klokken 14:00, men dørene åbner allerede klokken 11:00 nu på søndag den 17. december.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy