Point til både U17 og U19

Foto: Fodboldbilleder.dk

En spændende efterårssæson blev for både U17 og U19s vedkommende rundet af i weekenden, hvor De Kongeblå talenter hjemme på eget græs fik besøg af Randers FC. U17 hentede med uafgjort, 2-2, et enkelt point, mens U19 besejrede gæsterne med hele 4-1. Hør i artiklen fra U17-assistent Jonathan Hartmann og U19-chetræner Thomas Lollike.
U17s flotte comeback
U17-mandskabet leverede lidt af et comeback, da de på ti minutter fik vendt 2-0 til 2-2, og dermed sikrede sig et enkelt point i efterårssæsonens sidste opgør.
“Vi kommer bagud tidligt i kampen, allerede efter 5-7 minutter, og spiller ikke særligt godt de første 20 minutter. Til gengæld er vi godt tilfredse med de sidste 60 minutter, lige bortset fra det 2-0-mål, som de får scoret på en omstilling lige i begyndelsen af anden halvleg,” fortæller U17-assistenttræner Jonathan Hartmann og fortsætter:
”Vi lykkes generelt med mange af de ting, som vi gerne vil lykkes med. Vi får spillet meget på siderne af dem, vi får spillet meget bag dem, og vi undgår at spille den ind i midten, hvor de har mulighed for at erobre bolden og lave omstillinger på os. Vi producerer også chancer nok til at lave i hvert fald de to mål, som så kommer til sidst. Med lidt ekstra held havde vi endda stjålet det hele og scoret til 3-2 til allersidst, men når man er bagud med to med ti minutter igen, så skal man ikke være utilfredse med 2-2.”
Særligt to spillere, den dobbelte målscorer Frederik Winther samt anfører Jacob Jensen, gjorde sig bemærkede i lørdagens opgør.
”Frederik Winther og Jacob Jensen var begge rigtig gode i kampen. Jacob laver begge vores mål, og spiller en enormt energisk og god kamp. Frederik Winther, vores anfører og midterforsvarer, har leveret flot over efteråret og spiller en god kamp, da det brænder på for os, er han en af dem, der træder et ekstra skridt frem.”
Kampen satte et punktum for den første halvdel af sæsonen i U17 Ligaen, og hos trænerteamet går man på vinterferie med en god fornemmelse.
”Vi går på ferie med en god fornemmelse. Randers-kampen kommer i forlængelse af en periode på de sidste fire kampe, som har været gode. Vi præsterer godt mod både Vejle, Silkeborg, Haderslev og nu Randers, så det er godt at gå på ferie ovenpå at vi føler, at vi har haft en opadgående kurve fire kampe i streg, og så er det selvfølgelig en dejlig fornemmelse at slutte af med et fortjent point,” lyder det fra assistenttræneren.
Overbevisende sejr til U19
Det gik ikke stille for sig, da U19-holdet lukkede deres efterår hjemme i Kongens Lyngby. Resultatet mener cheftræner Thomas Lollike muligvis er en smule misvisende, da det faktisk var en ret tæt affære, som udspillede sig lørdag eftermiddag.
”Cifrene lyver måske en lille smule, det var faktisk en relativt lige kamp. Forholdsvis tidligt i anden halvleg kommer vi foran 1-0 og tæt efter 2-0, så udligner Randers på en lidt kontroversiel situation efter en dyb bold, hvor vores målmand er ude, der er en duel, og linjedommeren vinker for offside og dommeren fløjter efter linjedommeren. Så konverserer de bagefter, og dommeren vælger at fløjte mål. Sådan nogle situationer ændrer jo nogen gange momentum, og Randers var selvfølgelig fantastisk glade, og der var lidt kaos. Men vi holdt hovedet koldt og fik så lukket kampen til sidst,” fortæller cheftræneren.
Det betød meget at slutte efteråret godt af, men det betød bestemt også meget at levere en flot præstation mod et Randers-hold, som man tidligere på efteråret tabte stort til.
”Det var vigtigt at vinde 4-1 mod et hold, som man i premieren havde tabt 6-1 til. Vi havde glædet os til at Randers kom på besøg, og det var en god måde at slutte efterårssæsonen af på,” lyder det fra Thomas Lollike.
Evaluerer man de seneste måneders resultater, kan man ifølge cheftræneren betragte tabellen ud fra to forskellige synsvinkler.
”Det har været et efterår, hvor man hvis man kigger på tabellen, ser et Lyngby-hold, der ligger nummer 8. Omvendt kan man også læse tabellen som om, at vi er tre point fra sølvmedaljerne. Så det er altså en sindssygt spændende og lige række, og der venter os et enormt interessant forår, hvor vi både i ligaen og i pokalen har en masse at spille for,” fortæller han.
”Vi har bestemt ambitioner om at få flere point, end vi har fået her i efteråret. Vi synes godt, at vi kan finde de præstationer, hvor der er noget at gå på og hvor vi kan blive dygtigere, og det potentiale glæder vi os rigtig meget til at forløse på den anden side af en meget fortjent pause til drengene,” afslutter cheftræneren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products