Pokal-drama venter i Søhøjlandet

Foto: fodboldbilleder.dk

De Kongeblå skal i morgen op imod Silkeborg IF i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen. Det hele finder sted på JYSK Park i Silkeborg.
 Resultaterne er ikke ligefrem gået De Kongeblås vej i Superligaen i de sidste par uger, men nu skal de forsøge at vende den stime i pokalturneringen, når de i morgen skal i kamp mod Silkeborg IF på JYSK Park.
Lyngby har indtil videre kun spillet en enkelt kamp i turneringen. Det blev til en sikker sejr, da de tilbage i september måned vandt 3-1 på udebane over Hedensted.
Silkeborg IF har kvalificeret sig til denne runde efter et par historiske kampe mod HIK. De vandt den første kamp på Gentofte Stadion efter straffesparkskonkurrence, men da den konkurrence blev afviklet forkert blev det besluttet, at kampen skulle spilles om. I kamp nummer to viste Silkeborg-spillerne klassen, da de vandt 3-0, og sluttede pokal-eventyret for HIK.
De to mandskaber har tørnet sammen adskillige gange igennem årene. Det seneste indbyrdes opgør var på Lyngby Stadion i første runde af dette års Superliga, og ved den lejlighed vandt De Kongeblå 2-1.
Der er dog sket meget siden da. Specielt i Silkeborg, hvor de har fået indviet deres nye stadion. Det bliver første gang, at Lyngby-spillerne skal duellere på det stadion og kunstgræsbanen, som silkeborggenserne spiller på. Og det er alt eller intet for de to mandskaber. Vinderen af kampen kan se frem til en kvartfinale i løbet af foråret, og taberen er ude af turneringen.
De Kongeblå har derfor også sendt en særdeles stærk trup af sted mod Søhøjlandet.
Kampens dommer er Michael Tykgaard. Og han fløjter opgøret i gang klokken 18:00.
Lyngbys trup til kampen mod Silkeborg IF
1. Mikkel Andersen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 5. Martin Ørnskov, 6. Mathias Hebo, 8. Herolind Shala, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 11. Jeppe Kjær, 12. Mayron George, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Gustav Marcussen, 27. Kim Ojo, 28. Oliver Kjærgaard, 30. Hallgrimur Jonasson

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products