Julestemning til årets sidste hjemmekamp

Vi ringer julen ind på Lyngby Stadion, når AaB på lørdag gæster De Kongeblå i årets sidste hjemmekamp. Her fyldes vores hyggelige Faxe Kondi Fanzone nemlig med julestemning og julegodter for enhver smag.
Der er god grund til at komme tidligt på stadion på lørdag, hvor Faxe Kondi Fanzonen omdannes til et lille julemarked med smukke juletræer, olietønder man kan varme fingrene over og boder med lune æbleskiver, varm kakao og glögg samt lækkert juleslik i lange baner. Opgøret mod AaB starter klokken 16:00, men allerede klokken 14:00 åbner vi dørene for julehygge for hele familien.
Har du endnu ikke sikret dig din billet, kan du gøre det lige her: http://bit.ly/billetsalg-lbk-aab.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy