Julestemning til årets sidste hjemmekamp

Vi ringer julen ind på Lyngby Stadion, når AaB på lørdag gæster De Kongeblå i årets sidste hjemmekamp. Her fyldes vores hyggelige Faxe Kondi Fanzone nemlig med julestemning og julegodter for enhver smag.
Der er god grund til at komme tidligt på stadion på lørdag, hvor Faxe Kondi Fanzonen omdannes til et lille julemarked med smukke juletræer, olietønder man kan varme fingrene over og boder med lune æbleskiver, varm kakao og glögg samt lækkert juleslik i lange baner. Opgøret mod AaB starter klokken 16:00, men allerede klokken 14:00 åbner vi dørene for julehygge for hele familien.
Har du endnu ikke sikret dig din billet, kan du gøre det lige her: http://bit.ly/billetsalg-lbk-aab.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products