Blume: Det handler om at være skarpest

Foto: Fodboldbilleder.dk

På lørdag venter AaB hjemme på Lyngby Stadion, og det er et nordjysk hold, som kommer med to sejre ud af tre mulige i deres sidste kampe. Det er derfor et hold med fin selvtillid, og den unge midtbane dynamo, Bror Blume, tror på en kamp, hvor Lyngby-mandskabet skal være skarpe på kuglen.
“Jeg tror, at det bliver en lidt anderledes kamp. AaB er også et hold, som gerne vil spille. Så det kommer til at være en kamp, hvor det er dem, som er bedst på bolden, der kommer til at vinde. Det handler ikke nødvendigvis om at holde fat i den, men mere om dem som er skarpest til at udnytte, at de har bolden,” siger Blume og tilføjer videre om fokus frem mod kampen.
“Der har ikke været ét overordnet fokus, men der har været flere. Der har været god energi på træningen, og drengene har gået til den,” lyder det fra ham.
Efter en god stime med flere ubesejret kampe har resultaterne manglet på det sidste. Det påvirker dog ikke truppen, og den kongeblå-midtbanemand synes mere, at truppen bruger det som brændstof til at arbejde endnu hårdere.
“Jeg ved ikke, om vi skal revanchere noget. Vi havde en god følelse i en lang periode, hvor vi ikke tabte kampe. Så har vi tabt to på det sidste, og vi har spillet en del uafgjorte, og derfor står man med en lidt flad følelse. Det påvirker os dog ikke som sådan, men det bliver mere brugt som motivation til at præstere i næste kamp, hvor vi selvfølgelig vil ud og have en sejr,” afslutter Bror.
Kampstart er klokken 16:00 på lørdag den 2. december, og hvis du skal med og støtte drengene på Lyngby Stadion, kan du sikre dig billet til årets sidste hjemmekamp her.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products