De Kongeblå skal forsøge at indtage Parken

Foto: fodboldbilleder.dk

Det er en af de helt store opgaver, som venter Lyngby-spillerne, når de i morgen skal i kamp mod FCK i Parken.
De forsvarende danske mestre fra FC København er Lyngbys modstanderhold i 17. runde af Alka Superligaen. Begge hold går til kampen med nederlag i bagagen fra sidste runde, men Lyngby har faktisk et lille overtag i de seneste indbyrdes kamp. De sidste to kampe imellem de to mandskaber har De Kongeblå nemlig vundet overbevisende. Det har dog begge gange været på Lyngby Stadion. I Telia Parken har de haft det noget mere vanskeligt.
I sidste sæson besøgte Lyngby-mandskabet nationalarenaen to gange, og begge gange blev de sendt hjem med knussende nederlag på 3-0. Det skal de forsøge at gøre bedre i morgen.
Det kan være en fordel for Thomas Nørgaards mandskab, at FCK-spillerne kommer direkte fra en lang udebane tur i Rusland, og at københavnerne i denne sæson har været langt fra den styrke, de viste i sidste sæson. Ståle Solbakken må også undvære tre markante profiler i kampen. William Kvist, Benjamin Verbic og Pieros Sotiriou sidder nemlig alle ude med karantæne. Lyngby må dog undvære Mikkel Rygaard, som afsoner sin anden og sidste karantænedag, efter at han fik direkte rødt imod FC Nordsjælland.
Det bliver spændende at se, hvordan det hele ender.
Kampens dommer er Morten Krogh, og han fløjter opgøret i gang klokken 16:00.
Lyngbys trup til kampen mod FCK
1. Mikkel Andersen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 5. Martin Ørnskov, 6. Mathias Hebo, 7. Jesper Christjansen, 8. Herolind Shala, 9. Lasse Fosgaard, 11. Jeppe Kjær, 12. Mayron George, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 30. Hallgrimur Jónasson, 48. Oliver Lund

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products