Silkeborg IF venter i DBU Pokalen

Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub skal i den forestående runde i DBU Pokalen møde Silkeborg IF på udebane. Det blev tidligere på ugen slået fast på Gentofte Stadion.

Tirsdag aften afvikledes den omkamp mellem HIK og Silkeborg IF, som Fodboldens Disciplinærinstans havde besluttet skulle finde sted efter en forkert udført straffesparkskonkurrence i det første opgør. I omkampen sikrede Silkeborg IF sig med en overbevisende 3-0-sejr en plads videre i pokalturneringen, og dermed står det nu endegyldigt fast, at der i DBU Pokalens ottendedelsfinaler venter De Kongeblå en tur til Jysk Park i Silkeborg.
Opgøret spilles onsdag den 6. december klokken 18:00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products