U17 hentede flot sejr i Vejle

Foto: Søren Duusgaard

De Kongeblås U17-mandskab hentede en flot 3-0-sejr, da de lørdag eftermiddag mødte Vejle på udebane. Cheftræner Christian Sørensen glæder sig over resultatet og den stærke præstation af drengene.
”Vi kommer foran 1-0 på et rigtigt fint mål, og får forholdsvis hurtigt scoret til 2-0 bagefter, hvilket var vores intention, at komme ud og få angrebet kampen. Desværre går der noget tid før vi scorer det tredje mål, men vi bevarer vores mentalitet, og har et fremadrettet udtryk, som vi gerne ville have hele kampen igennem,” fortæller Sørensen og fortsætter:
”Vi er altid spændte på en kamp, hvor vi planlægger at skulle være endnu mere fremadrettede, offensive og risikovillige, end hvad vi har været i de andre kampe. Det er lidt et sats, når vi kommer fra tre skuffende resultater, men drengenes præstation var rigtig god, og de viste selvtillid og mod, som gjorde at vores plan lykkedes,” lyder det fra Sørensen.
Cheftræneren er ikke bleg for at rose U17-talenterne for deres indsats, og fremhæver især Oliver Rytter, Jakob Jensen og Jonathan Ægidius for deres præstationer.
”Jeg synes at Oliver Rytter, som er vores centrale midtbanespiller, har en rigtig god kamp, hvor han får scoret et mål, og viser en meget positiv udvikling. Yderligere kæmper og fighter vores højrekant Jakob Jensen, og får scoret det første mål. Vores målmand, Jonathan Ægidius, skal også have ros for altid at være sikker i de få aktioner, som kan være kampafgørende, så det var de tre ud af en stærk holdpræstation, som havde en rigtig flot kamp,” lyder det fra en tilfreds cheftræner.
Næste kamp for U17-mandskabet er på lørdag mod Silkeborg, hvor trænerteamet og holdet primært skal bruge tiden på at forbedre det offensive spil.
”Vi skal forbedre en del ting til næste kamp, blandt andet med at være mere fremadrettet i vores spil, hvilket vi har arbejdet med i de sidste to uger, så der er vi ikke i mål endnu. Der kommer fire træninger, hvor vi får tid til at rette en masse ting, som vi kunne have gjort bedre i Vejle-kampen, så der er mange ting vi skal nå,” afslutter Sørensen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products