VIDEO: Thomas Nørgaard sætter ord på første nederlag som cheftræner

Thomas Nørgaard vil ikke tale dårligt vejr og våd bane når det kommer til dagens nederlag mod Randers FC, men derimod det De Kongeblå ikke lykkes med. Han fokuserer dog samtidig på at der er mulighed for at rette op i næste uge mod FC København

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products