Andersen Biler udvider eksponeringen på Lyngby Stadion

Andersen Biler gentegnede i sommers deres partnerskabsaftale med De Kongeblå, men allerede nu har der været gang i pennen igen. Lyngby Boldklubs kommercielle afdeling er nemlig glade for at kunne annoncere, at den store bilforhandler har valgt at indgå en aftale om udvidet eksponering på stadion.
Når man på søndag træder ind på Lyngby Stadion for at overvære Superliga-opgøret mod Randers FC, vil man således kunne få øje på Andersen Bilers velkendte logo, der pryder hele den øverste reklamebande på vesttribunen.
“Vi er super glade for, at Andersen Biler har valgt at øge deres engagement i Lyngby Boldklub. Andersen Biler er en trofast samarbejdspartner, og vi sætter stor pris på det gode samarbejde, som vi gennem årene har fået etableret, og som vi ser frem til at fortsætte,” fortæller Kenneth Mikkelsen, direktør i Lyngby Boldklub.
Andersen Biler er Sjællands største bilforhandler med 12 afdelinger og mere end 350 medarbejderen. Virksomheden er netop nu i gang med en udvidelse i Københavnsområdet, hvor de har indgået et samarbejde med Hyundai, der omfatter tre af Hyundais eksisterende filialer i Storkøbenhavn.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products