Nederlag til U17 ude mod AGF

Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngbys U17-talenter tabte lørdag eftermiddag 4-0 til AGF på udebane, i en kamp hvor mandskabet havde svært ved at holde niveauet hele kampen. Cheftræner Christian Sørensen sætter her et par ord på opgøret.
”Vi spillede en rigtig fin 1. halvleg, hvor vi har rigtig godt styr på det, som topholdet AGF kommer med. De er et fysisk stærkt hold, som er dygtige på indlæg, men vi formår at holde dem væk fra det de gerne vil, så den står 0-0 pausen,” fortæller Christian Sørensen og fortsætter:
”2. halvleg er desværre et andet billede af kampen, hvor vi ikke præsterer, som vi gjorde i første halvdel af kampen. Vi lukker to mål ind forholdsvis hurtigt, og vi er specielt utilfredse med de tre sidste mål, som AGF scorer på baggrund af den første halvleg, som vi spiller,” lyder det fra Sørensen, som ikke er tilfreds med det endelige resultat.
”Vi kan tage med fra kampen at vi spiller en halvleg, som vi er rigtig tilfredse med, men desværre er vi dårlige til at vurdere de situationer, som afgøre fodboldkampe. Lige så dygtige som vi er til at tage modstanderen rigtige alvorlige, og levere en god præstation i 1. halvleg, ligeså meget falder vi i niveau i 2. halvleg, og spænder ben for os selv i forhold til at tabe den kamp, som aldrig må ende 4-0.
Næste kamp for U17-mandskabet spilles på lørdag den 11. november mod Haderslev, hvor cheftræneren forventer at holdet er klar til at vise deres niveau fra de tidligere kampe i sæsonen.
”Vi skal forberede os på samme måde som mod AGF, med at have nogle rigtige gode træninger, hvilket vi også får i den her uge. Vi har lavet nogle gode præstationer i de sidste par kampe, og jeg forventer et Lyngby-hold, som er klar til at angribe Haderslev, som vi har gjort førhen i sæsonen,” afslutter Sørensen.
Det Kongeblå U17-hold befinder sig på en 11. plads med 8 point efter weekendens nederlag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products