Thomas Nørgaard vil stoppe velkørende OB

Søndag eftermiddag er Lyngby tilbage på egen grund, når det i 13. spillerunde gælder en svær kamp mod OB. De fynske gæster kommer – ligesom Lyngby – fulde af selvtillid til kampen. Fynboerne snuppede i sidste runde en flot sejr over FC København og har hentet fornemme 7 point i de sidste tre kampe. Så Lyngby-holdet skal nok engang lægge præstationen op i nærheden af hundrede procent, hvis der skal point på kontoen:
”Vi skal, ligesom til de sidste to kampe, være klar fra start, for OB kommer med en masse selvtillid og scorede efter 55 sekunder mod FCK. Det er vel det ultimative bevis for, at vi skal være vågne fra første fløjt. Derudover tror jeg, det bliver en meget tæt kamp, ligesom det var i sidste sæson. Vi tabte godt nok ikke de to kampe vi spillede mod dem, men til gengæld var vi voldsomt udfordrede, som jeg husker det” fortæller cheftræner Thomas Nørgaard.
Fuld fokus på at vinde
Og statistikken understøtter hans formodning.  De sidste ti indbyrdes Superliga-opgør har resulteret i 5 OB-sejre, 2 uafgjort og 2 Lyngby-sejre – senest altså for knap et år siden, hvor De Kongeblå på udebane vandt med 2-1 på to scoringer af Jeppe Kjær. Og kampene har historisk set ofte ligget og vippet, og her bliver det blandt andet Lyngby-spillernes opgave at lukke ned for en velkørende fynsk offensiv:
”På den sidste tredjedel af banen synes jeg, de er rigtigt stærke. Anders K. Jacobsen er en fantastisk dygtig angriber, og har virkelig fået gang i målene. Ham skal vi selvfølgelig stoppe, men jeg synes også at både Rasmus Jönsson, Nicklas Helenius og Jens Jakob Thomasen ser rigtigt stærke ud. Og de har samtidig gode muligheder fra bænken” fortæller Thomas Nørgaard, der dog mærker god energi og selvtillid fra sit eget hold efter to flotte sejre – senest i mandags ude over AGF i en kamp, der efterfølgende skabte masser af debat:
”Vi har ikke brugt ret meget tid på det, der skete i mandags og dagene efter, det er noget der foregår i AGF og ikke i Lyngby. Vi har brugt energien på, at vi skal spille i morgen mod OB, og at vi skal vinde den kamp for enhver pris. Alt andet ville være useriøst at bruge tid på. Vi har selv spillet to fornuftige kampe og fået fuld valuta for pengene, og det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte. Spillerne viser en rigtig god attitude og energien er høj, så vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få den tredje sejr på stribe” afslutter Thomas Nørgaard.
Lyngby – OB fløjtes i gang klokken 14.00 på Lyngby Stadion. Klik her for at købe din billet til kampen – så sparer du både tid og penge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products