En gentegning og to nye samarbejspartnere

Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby El-Team har til stor glæde for De Kongeblå valgt at gentegne deres samarbejdsaftale med klubben. Ligeledes byder vi i Lyngby Boldklub velkommen til to nye partnere, Mobilambulancen og Street Food Denmark.
Lyngby El-Team
Lyngby El-Team er et kvalitetsbevidst el-firma med mange års erfaring inden for branchen.
Virksomheden består af at konkurrencedygtigt team af faguddannede el-installatører, elektrikere og montører, der er specialiserede inden for flere forskellige former af el-installation samt renovation gældende for både nye og ældre boliger.
Lyngby El-Team har de seneste mange år været trofast Lyngby Boldklub Partner, og derfor er vi naturligvis yderst glade for at kunne annoncere, at Tim Madsen og resten af teamet også i fremtiden vil være at finde i kongeblåt. Har du lyst til at læse mere om Lyngby El-Team, kan du besøge deres hjemmeside: http://www.lyngbyelteam.dk.
Mobilambulancen
Hos Mobilambulancen kan man hurtigt, sikkert og nemt få repareret sin mobiltelefon.
Mobilambulancen tilbyder alle erhvervskunder reparation af deres telefoner på stedet. Virksomhedens ansatte slipper hermed for at bruge sparsommelig tid på at køre rundt for at få repareret deres mobiltelefon. Er en mobiltelefon så beskadiget, at den ikke kan repareres på stedet, tilbyder Mobilambulancen en midlertidig lånetelefon. Alle medarbejdere hos Mobilambulancen har gennemgået kurser i sikker færdsel på danske arbejdspladser.
Mobilambulancen er nyt medlem i morgennetværket. Læs meget mere om virksomheden her: http://mobilambulancen.dk.
Street Food Denmark
Street Food Denmark er hele Danmarks mobile madkaravane og byder på lækker, velsmagende og frisklavet Street Food fra alle verdenshjørner. Den mobile karavane, som har høj kvalitet, kulinarisk forskellighed og gode lokale råvarer i centrum, kan bookes til arrangementer og begivenheder i hele landet.
Street Food Denmark fik deres debut på Lyngby Stadion i lørdags, hvor de leverede mad til alle gæsterne i LOXAM Lounge. Virksomheden er ny Lyngby Boldklub Partner, og du kan lære dem bedre at kende her: http://streetfooddenmark.com.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products