Oliver Kjærgaard var på pletten for U20-landsholdet

Foto: fodboldbilleder

Oliver Kærgaard og Gustav Marcussen startede begge på banen i gårsdagens U20-landskamp imod Sverige. Det blev til en 3-2-sejr til de svenske naboer, men Oliver Kjærgaard kan glæde sig over at være kommet på måltavlen.
 Lyngby har i disse dage hele tre spillere på landholdstur. Oskar Snorre er af sted med U19-landsholdet, som i aften møder Rumænien på Tingbjerg Ground, og Oliver Kjærgaard og Gustav Marcussen er med U20-landsholdet, der skal spille to venskabskampe imod Sverige. Den første blev spillet i går. Her var begge Lyngby-spillere med blandt de udvalgte elleve, og 38 minutter inde i kampen kom Oliver Kjærgaard også på tavlen, da han bragte danskerne på 1-0 efter et velplaceret straffespark. Føringen holdt dog ikke til slut, men Oliver Kjærgaard var nu alligevel glad for at få scoret.
”Det er altid fedt at score i landholdstrøjen. Det giver noget selvtillid. Det var jo min debut på U20-landsholdet, så det er dejligt allerede at kunne skrive et et mål på CV’et for det hold,” fortæller Oliver Kjærgaard.
Oliver Kjærgaard spillede 79 minutter af kampen, mens Gustav Marcussen var på banen hele kampen. De to Lyngby-talenter, der begge blev rykket op i Superliga-truppen i sommer, dannede sammen den centrale midtbane på holdet. Makkerskabet med Lyngby-kammeraten er noget, som Oliver Kjærgaard sætter stor pris på.
”Det er dejlig at have en med hjemmefra. Vi har altid hinandens ryg. Vi følges ad til træning og hænger også ofte ud sammen efter. Vi stoler 100 procent på hinanden, og det betyder også en masse på banen, hvor vi kender hinanden ud og ind,” fortæller han.
Oliver Kjærgaard har længe været med omkring holdet i Lyngby, men har haft svært ved at bide sig rigtigt fast blandt de voksne Superliga-profiler. Han sætter derfor pris på at tanke selvtillid med landsholdet.
”Det betyder jo vildt meget at komme med på holdet. Det er jo en anerkendelse af, at man på sin egen årgang er blandt de bedste i landet på sin position. Det at få spilletid og score er jo så bare ekstra fedt. Det er bare pisse ærgerligt, at vi tabte,” siger han.
Oliver Kjærgaard, Gustav Marcussen og resten af U20-landsholdet skal dog ikke vente længe på revanche. Allerede på lørdag mødes de to hold igen, hvor de danske talenter skal forsøge at hente en sejr over de svenske naboer.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products