Lyngby ubesejrede fra U13 til Alka Superliga

Foto: Fodboldbilleder.dk

Det har været en god weekend i Kongens Lyngby, hvor Superliga-mandskabet på hjemmebane slog F.C. København 3-1. Thomas Nørgaards tropper er dog ikke alene om at have haft succes i weekenden. Faktisk er Lyngby Boldklub ubesejrede hele vejen fra U13 til Alka Superligaen.

De fine resultater startede lørdag, hvor U13, U14, U17 og U19 var i aktion.
Hjemme på eget græs åbnede U13 ballet med en 4-2-sejr over FC Nordsjælland. Et par timer senere var det U14-holdets tur til at skulle i aktion, og de fortsatte festlighederne med en formidabel 6-1 sejr over HIK.
Alt imens resultaterne strøg hjem i Lyngby, var U17 og U19 i Herning, hvor svære kampe mod FC Midtjylland skulle afgøres. Med henholdsvis 1-1 i U17 Ligaen og 3-3 i U19 Ligaen blev det dog ovenpå to flotte præstationer til point til begge hold.
Søndag eftermiddag var det U15-mandskabets tur. På udebane hentede de en 1-0-sejr over Brøndby IF.
Alt i alt blev der altså leveret resultater over hele linjen, og det kan vi selvfølgelig ikke andet end at glæde os over. Stort tillykke til alle de dygtige hold og deres trænere!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy