U17-mandskabet hentede flot sejr ude mod HB Køge

Foto: Fodboldbilleder.dk

De Kongeblås U17-mandskab vandt lørdag eftermiddag 1-2 over HB Køge i en svær udekamp. Assistenttræneren for holdet, Jonathan Hartmann, så mange fine takter i kampen.
”Det var virkelig dejligt at få en sejr efter en god præstation af drengene. I de seneste kampe har vi spillet gode kampe, men ikke fået resultatet med, så derfor var det ekstra dejligt både at få en god præstation, og det ønskede resultat i lørdags. Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi skaber chancer til at føre med mere end det ene mål, vi vinder med, mens 2. halvleg er mindre god end første, hvor vi ikke kommer ordentligt ned bag dem, når HB Køge presser højt. Til gengæld forsvarer vi godt, og vinder kampen fortjent,” lyder det fra Hartmann.
Assistenttræneren var tilfreds med drengenes præstation i kampen, og det glæder ham at flere af spillerne viser en positiv udvikling.
”Jeg vil gerne rose holdet for at have stået i en svær situation, da vi kommer bagud tidligt, men være helt rolige, komme tilbage på sporet og spille en flot kamp derfra. Derudover har vores anfører Frederik Winther gennem flere kampe spillet stærkt, han er en dygtig forsvarsspiller og god til at føre bolden frem i banen, og det viste han også mod HB Køge, hvor han viser et stort ansvar både med og uden bolden. Udover ham havde vores angriber Asger Ammundsen en god kamp, hvor han har mange aktioner, og viser hvad han kan byde ind med,” fortæller assistenten.
De Kongeblås U17-hold møder FC Midtjylland på lørdag i næste spillerunde, og Hartmann ser frem til en svær udekamp for mandskabet.
”Noget af det, vi har været enormt gode til i de seneste kampe, er at spille mod hold, som presser højt og aggressivt, og det gør FC Midtjylland også. Det skal vi fortsat være gode til, og samtidig være klar på, at de komme med en stor fysik, meget direkte spil og mange andenbolde. Så vi skal være klar på vores egne styrker, for at kunne spille forbi deres pres, og selvfølgelig være klar på deres styrker, som specielt ligger i deres direkte spil,” afslutter assistenttræneren.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products