Et kongeblåt velkommen til nye partnere

Foto: Fodboldbilleder.dk

Der skal fra Lyngby Boldklubs kommercielle afdeling lyde et stort velkommen til fire nye samarbejdspartnere, Thermobox Danmark, Den Søde Tand, Zenliv Sundhedscenter IVS og sidst men ikke mindst Nelleberg Personaleudvikling ApS. Lær de fire nye partnere lidt bedre at kende herunder.
Thermobox Danmark
Thermobox Danmark er en virksomhed, der markedsfører kundetilpassede løsninger indenfor en række erhverv – særligt transportering af fødevarer. Virksomheden har eksisteret på det danske marked i 40 år, og er særligt kendt for god kundevejledning og en stor ekspertise inden for mange forskellige områder. Thermobox har endvidere også sin egen serviceafdeling samt et reservedelslager.
Thermobox Danmark, der fysisk er beliggende i Gentofte, er ny Lyngby Boldklub Partner. Læs mere om virksomheden her: http://thermobox-danmark.dk.
Den Søde Tand
Slikmunde i alle aldre kan lade sig friste i slikbutikkerne Den Søde Tand i Gentofte og i Virum, og fremadrettet også på Lyngby Stadion, hvor Den Søde Tand vil åbne en bod med et udvalg af deres velsmagende godter. Boden, der ventes at stå klar i forbindelse med De Kongeblås næste hjemmekamp mod F.C. København, vil være at finde i Faxe Kondi Fanzonen.
Den Søde Tand er ny Lyngby Boldklub Partner. Lær virksomheden bedre at kende på deres Facebook-side: https://www.facebook.com/densodetand.
Zenliv Sundhedscenter IVS
Zenliv Sundhedscenter er et center for velvære, der tilbyder alt fra akupunktur til Body SDS, fysioterapi og psykologbehandling. Sundhedscenteret, som er beliggende på Bagsværdvej i Kongens Lyngby, åbnede den 1. april 2017, og udgøres i dag af mere end 20 behandlere og 5 undervisere.
Zenliv Sundhedscenter er ny partner i Lyngby Boldklubs Morgennetværk. Læs meget mere om virksomheden og dens mange ydelser på deres hjemmeside: http://www.zenliv.dk.
Nelleberg Personaleudvikling ApS
Nelleberg Personaleudvikling er en virksomhed specialiseret i at hjælpe offentlige og private virksomheder med ledertræning og personaleudvikling, som sætter fokus på anvendelse af personlige kompetencer til at styrke samarbejdet og fagligheden.
Virksomheden holder til på Stengårds Allé i Kongens Lyngby, og indtræder i Lyngby Boldklub som ny partner i Morgennetværket. Læs mere om Nelleberg Personaleudvikling her: http://www.personaleudvikling.nu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products