Sejr til U19 efter flot præstation mod Esbjerg

Foto: Fodboldbilleder.dk

De Kongeblås U19-mandskab fik en sejr, da man lørdag eftermiddag slog Esbjerg 3-2 på hjemmebane. Cheftræner Thomas Lollike glæder sig over resultatet, og den stærke præstation af drengene.
”Først og fremmest er vi rigtig glade for at vinde, efter at vi i sidste uge ikke fik det med i Odense, som vi synes at vores præstation berettigede sig til. Vi spiller en hel lige kamp mod et godt Esbjerg-hold, så umiddelbart kunne sejren godt gå begge veje, men vi spillede helt til sidste fløjt for at få alle pointene,” lyder det fra Thomas Lollike.
Cheftræneren er meget tilfreds med det mandskabet præsterede, og er ikke bleg for at rose U19-talenterne for deres sejr.
”Jeg er meget tilfreds med drengenes præstationer og alt hvad de puttede ind i kampen. Vi var lidt frustreret før kampen, fordi vi måtte skifte på nogle positioner i startopstillingen, men de næste i rækken var i høj grad klar til at tage over, og det er jeg meget tilfreds med. Vores anfører Emil Bodholdt bliver helt fortjent kampens spiller, da han spiller en rigtig stærk kamp, og det samme gjorde Emilio Simonsen, der udover at lave et mål, også gør det svært for Esbjerg-forsvaret i hele kampen,” lyder det fra cheftræneren.
De Kongeblås U19-hold møder FC Midtjylland i næste spillerunde, og Lollike ser frem til en svær udebanekamp for mandskabet.
”FC Midtjylland er kommet godt i gang med sæsonen, og ligger nr. 1 i ligaen, så det bliver en rigtig svær kamp for spillerne på udebane. Omvendt havde Esbjerg-holdet heller ikke tabt en kamp i 2017, så vi tror på det, og vi er mere klar end nogensinde,” afslutter Lollike.
Med weekendens sejr hopper De Kongeblå op på en 5. plads i U19 Drenge Ligaen, hvor de står noteret med 6 point efter fem kampe.

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products