U19 tabte tæt kamp til OB

De Kongeblås U19-mandskab tabte lørdag eftermiddag 3-2 til OB på udebane i et meget jævnbyrdigt opgør. Cheftræner Thomas Lollike sætter her et par ord på kampen, som han trods resultatet så rigtig mange fine takter i.
”De første 25 minutter af kampens forløb er OB bedre end os. De får sat et pres på os, som vi ikke formår at få løst ordentligt, og det er noget, jeg tager på min kappe. Det er helt fortjent, at de får scoret til 1-0 efter 25 minutter, men efterfølgende laver vi nogle rokeringer, og både vores omgang med bolden og vores pres bliver væsentligt bedre. Vi får sluttet første halvleg rigtigt godt af med flere fine muligheder,” lyder det fra Thomas Lollike.
”Samme kampbillede fortsætter i anden halvleg, men to standarder og en omstilling imod os gjorde, at oddsene for en sejr blev rigtig vanskelige. Når det er sagt, så har vi så meget snert i vores spil, at vi skal have noget med fra den kamp, det er der ingen tvivl om. Vi spiller en rigtig god fodboldkamp, så det er voldsomt frustrerende at sidde her med et nederlag efterfølgende. Det var med afstand sæsonens bedste præstation,” fortæller cheftræneren.
En stor del af U19-talenterne fik spilletid i mandagens reserveholdsnederlag til FC Helsingør, og så har de en pokalkamp i vente i morgen. Trods af det hårde program er Lollike sikker på, at han kan stille et hold af friske spillere, når det i næste spillerunde går løs mod Esbjerg.
”Jeg synes, at vi kan tage rigtig meget med os fra kampen – både til vores pokalkamp på onsdag og til kampen mod Esbjerg på lørdag. En stor del af truppen var også i aktion i mandagens reserveholdskamp, men jeg er overbevist om, at vi det tætte kampprogram på trods kommer til at stille op med 11 sultne spillere i næste runde,” afslutter Thomas Lollike.
Med weekendens nederlag er De Kongeblå faldet ned på en 10. plads i U19 Drenge Ligaen, hvor de står noteret med 3 point efter fire kampe.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products