David Nielsen: Der er blevet skruet op for intensiteten

Foto: fodboldbilleder.dk

De Kongeblå møder på søndag FC Helsingør på Lyngby Stadion. Og det gør de med en kampklar trup, som har haft et par gode uger på træningsbanen.
 På søndag skal Lyngby-spillerne forsøge at hente tre point i Superligaen for første gang siden sæsonåbneren imod Silkebog. Søndagens modstander er oprykkerne fra FC Helsingør og Christian Lønstrups mandskab kan se frem til at møde en flok Lyngby-spillere, som har fået ny energi efter en længere periode med fuld knald på til træning.
”Der er blevet skruet op for intensiteten til træningen. Det er helt tydeligt. Det betyder meget, at folk er blevet friske og at der kommet nogle nye til. Vi har haft et hårdt kampprogram og en belastet trup, så det har været vanskeligt at holde intensiteten helt oppe til træning, men nu er vi, hvor vi skal være,” fortæller den karismatiske Lyngby-træner.
En af årsagerne, til at Lyngby-spillerne har skruet op for intensiteten, kan være, at der i de sidste dage af transfervinduet blevet tilføjet et par dygtige offensiv-spillere til den i forvejen stærke trup. Mayron George og Herolind Shala er begge gået ind i truppen og løftet niveauet, mener David Nielsen.
”De nye spillere er kommet med en masse kvalitet. Det er med til at skabe en sund konkurrence, som vi har brug for på holdet. Det får alle til at maksimere deres niveau – og det er vigtigt. Vi føler, at vi er bedre dækket ind på hele holdet nu,” siger den populære Lyngby-cheftræner.
Nu skal de gode takter fra træningsbanen, så gerne give afkast i en sejr, når FC Helsingør på søndag gæster Lyngby Stadion, men det bliver ikke en let opgave. Spillerne fra Hamlets by har nemlig leveret flere flotte præstationer, så Lyngby-spillerne skal altså spille op til deres bedste, hvis de skal have fuldt udbytte på søndag.
”Jeg synes, at Helsingør har gjort det rigtig fint. De oplever noget af det samme, som vi oplevede sidste år. Det er svært at spille imod de nye hold, man ikke har så stort et kendskab til og som kommer med en stor energi,” siger han og fortsætter.
”Vi skal ud og levere en top præstation, hvor alle mand er på fra start, hvis ikke vi gør det, så er Helsingør farlige. Det har de allerede vist imod flere stærke hold i ligaen. Det er ret simpelt, hvis vi skal vinde kampen imod Helsingør, så skal vi være der 100 procent,” fortæller David Nielsen inden søndagens opgør.
De Kongeblå er på nuværende tidspunkt placeret i den mindre sjove ende af rækken og kunne godt bruge nogle point på kontoen, men i første omgang er det dog præstationerne, som David Nielsen hæfter sig ved. Det er nemlig vejen til pointene.
”Det nytter ikke noget at kigge for meget på pointene lige nu. Vi er selvfølgelig lidt i underskud, men det vigtigste er, at vi fokuserer på præstationerne, så skal pointene nok komme. For at vi kan komme i en situation, hvor vi kan vinde fodboldkampe, skal der være en god præstation – og det er det vi hele tiden træner efter,” afslutter han.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products