To forlængelser og en ny partner i Lyngby Boldklub

Foto: Fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklubs kommercielle afdeling er glad for at kunne annoncere, at Hørkram Foodservice A/S og KINEA ApS har valgt at forlænge deres samarbejde med De Kongeblå. Ligeledes byder vi stort velkommen til Enstall ApS, der er nyt medlem i Morgennetværket.
Hørkram Foodservice A/S

Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservice markedet og en af landets tre største cateringgrossister. Hørkram råder over et bredt og alsidigt sortiment med over 26.000 unikke varenumre, og har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservice markedet. Virksomheden servicerer i dag mere end 6.500 kunder i hele Danmark, råder over 190 multi-temperaturbiler og leverer dagligt til kunder i stort set enhver krog af det danske land. Med to topmoderne og velfungerende logistikcentre på i alt 60.000 kvm ligger Hørkram fysisk placeret i Sorø og Århus.
Hørkram har netop fornyet deres Lyngby Boldklub Partner aftale med De Kongeblå. Læs meget mere om virksomheden her: http://www.hoka.dk.
Enstall ApS
El-installation og service er omdrejningspunktet i Enstall, der gennem tre årtier har været kendt for at levere installation og service af høj kvalitet. Enstall holder fysisk til i Hvidovre, og yder små som store opgaver for alt fra privatpersoner til virksomheder og institutioner. Enstalls ydelser inkluderer almindelige installationsopgaver såvel som avancerede løsninger med adgangskontrol, overvågning og varsel, systemintegration og installationer til billede og lyd samt total- og fagentrepriser.
Enstall er nyt medlem i Morgennetværket. Du kan læse mere om virksomheden her: http://www.enstall.dk.
KINEA ApS
KINEA ApS, der har base i Herlev, er specialister i alle former for skilte, pressevægge, bannere, systemer, udstillinger og billeddekorationer. Virksomheden beskæftiger sig med at skabe synlighed for brands, produkter og events. Hos KINEA ApS kan man forvente at få den bedste kreative indgangsvinkel samt medieindflydelse på markedet.
KINEA er på andet år LB Partner i klubben og indgår ligeledes i klubbens MorgenNetværk. Lær virksomheden endnu bedre at kende her: https://www.kinea.dk.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products