Lyngby Boldklub og FC Helsingør sammen om reduceret udebaneentré

Der bliver larm, fest og farver på udebaneafsnittene, når Lyngby Boldklub og FC Helsingør i efteråret mødes i Alka Superligaen. De to klubber er nemlig gået sammen om reducerede priser til udebanefans i forbindelse med mandskabernes indbyrdes opgør.
Det betyder, at FC Helsingørs fans søndag den 10. september klokken 14:00 kan komme til fodbold på Oddset-tribunen i Lyngby for en flad 50’er, nøjagtig som Lyngby Boldklubs fans i efterårssæsonens sidste spillerunde i december kan tage på stadion til den tilsvarende pris i Helsingør.
Billetter til “Slaget om Helsingørmotorvejen” den 10. september kan købes her: http://bit.ly/billetsalg-lbk-fch eller ved indgangen på stadion, når dørene to timer før kickoff åbnes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products