U19 sejrede over AaB

Foto: fodboldbilleder.dk

De Kongeblås U19-mandskab hev i 3. runde i U19 Drenge Ligaen en sejr i land, da man lørdag slog Aab 2-1 på hjemmebane. Cheftræner Thomas Lollike er tilfreds med resultatet, på trods af at holdet ikke toppræsterede.
”Vi spillede den mest modne kamp af de tre kampe, vi nu har spillet. Jeg synes ikke det er en kamp, hvor vi toppræsterede, hverken individuelt eller som hold, men vi har rigtig meget fokus på de aftaler, vi havde lavet. Det gav pote, og det synes jeg var det, som gav os sejren til sidst,” fortæller Lollike.
Næste opgave for U19-holdet er en udekamp mod OB den 9. september. I mellemtiden er der landsholdpause, og det giver trænerteamet mulighed for at evaluere på de tre forrige spillerunder i U19 Ligaen.
”Nu har vi landsholdspause og den skal vi have brugt i forhold til at evaluere på de tre kampe, som vi har spillet og selvfølgelig få kigget godt på OB,” forklarer cheftræneren, der er positivt stillet over for det forestående opgør.
”Jeg er fortrøstningsfuld inden OB kampen, i forhold til at vi har en bred trup, hvor der er konkurrence om pladserne. Vi skal samtidig se, om vi kan bladre en side længere frem med henblik på vores spillestil, og have endnu flere ting i værktøjskassen til at vi skal møde OB på udebane,” afslutter cheftræneren.
Det Kongeblå U19-hold ligger på 8. pladsen efter de tre første spillerunder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy