U17-mandskabet åbnede sæsonen med sejr

Foto: Fodboldbilleder.dk

De Kongeblås U17-hold er kommet godt fra land i U17 Drenge Ligaen, hvor man lørdag slog Randers 3-1 på udebane. Assistenttræner Jonathan Hartmann roser mandskabet for en flot præstation mod en modstander, som tidligere har haft en tendens til at drille holdet.
”Det er et sted og et hold, som vi har haft det lidt svært med, Randers. Nogle af de der fysisk meget stærke hold, har vi tidligere haft lidt problemer med. Så det var rigtig, rigtig dejligt at lave en god præstation mod Randers. Vi både forsvarer os rigtig godt, men vi finder også nogle løsninger på bolden, hvor vi får spillet lidt forbi deres høje pres, og hvor vi bruger vores gode boldspillere, vores gode løsninger, til også at tage tempoet lidt ud af kampen, når vi skal det, og til at angribe, når vi skal det,” fortæller Hartmann.
I trænerteamet er man generelt meget optimistisk forud for den nye sæson, og det beror på flere forskellige ting.
”Det er ikke kun på grund af Randers-kampen, det er også fordi, at vi har haft en rigtig god opstart med en god træningslejr i Skærbæk, og nogle gode præstationer især i nogle af de lidt senere træningskampe, som vi havde mod AGF og mod Halmstad. Så det har været nogle gode sidste par uger, og vi er meget fortrøstningsfulde, når vi kigger fremad,” lyder det fra assistenten.
Sæsonens anden modstander er FC Nordsjælland, og det er et opgør, som man glæder sig til.
”Vi har faktisk haft et meget godt tag på FC Nordsjælland i de sidste to år, og det bliver sindssygt spændende at møde et af de hold i Danmark, der er aller bedst på bolden. Så vi skal stramme os an igen, for igen at lave en god defensiv præstation, men vi skal også stramme os an for at sørge for, at vi får vores perioder på bolden,” fortæller Jonathan Hartmann og fortsætter:
”Man kan ikke bare forsvare i 80. minutter, vi er nødt til også at have nogle gange, hvor vi sætter Nordsjælland i nogle dilemmaer, og hvor vi får lavet nogle chancer på dem. Så igen skal vi finde en god balance mellem at have et stærkt defensivt fokus, men samtidigt virkelig også være påpasselige med vores spil på bolden,” afslutter assistenttræneren.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products