En nervepirrende returkamp i vente på Lyngby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk

På torsdag går det afgørende opgør mellem Lyngby Boldklub og FC Krasnodar løs på Lyngby Stadion. Trods en flot præstation af De Kongeblå lykkedes det i kampens sidste minut russerne at sikre sig en 2-1-sejr på Krasnodar Stadium i Rusland, og derfor skal David Nielsens tropper vinde returkampen, hvis de skal spille sig videre til Europa League-kvalifikationens playoff-runde.
Cheftræner David Nielsen var yderst tilfreds med mandskabets indsats i Krasnodar, og føler sig godt forberedt på, hvad der venter hans mandskab på Lyngby Stadion, når FC Krasnodar kommer på besøg.
”I Rusland lykkes vi med mange af de ting, vi gerne vil lykkes med. Vi spiller en god kamp på et højt niveau og gør det generelt rigtig godt. Så det er selvfølgelig ærgerligt, at de scorer lige til sidst. Men det betyder egentlig ikke så meget for returkampen, for vi skal alligevel ud og toppræstere igen. Så det skal vi være klar til. Nu ved vi, hvad der møder os, vi ved, hvor godt holdet er, og så håber vi på, at vores hjemmebane kan hjælpe os,” forklarer David Nielsen.
Opskriften på succes i returopgøret er ifølge cheftræneren simpel. Holdet skal genfinde de gode takter fra sidste torsdag.
”Nøglen i returkampen bliver at lykkes med de samme ting, som vi lykkedes med i den første kamp. Vi skal få dæmmet godt op for dem, og vi skal være farlige i vores omstillinger,” lyder det fra Nielsen.
For spillerne var det en oplevelse for sig at gæste FC Krasnodars hjemmebane, der går for at være verdens dyreste stadion. Lyngbys enlige målscorer i Rusland, Jeppe Kjær, synes dog, at holdet håndterede omgivelserne i det første opgør godt.
”Det var en speciel oplevelse for mange af os. Det var en fantastisk kulisse og et fantastisk stadion. Der var en strid varme, men jeg synes at vi formåede at lukke alle de ting ude, som kunne have været forstyrrende for vores præstation, og faktisk levere en rigtig god kamp. Så var vi lidt uheldige med at tabte 2-1, men jeg synes, at det må give blod på tanden til på torsdag,” lyder det fra angriberen, som dog nok næppe glemmer målet lige foreløbigt.
”Det var selvfølgelig specielt at score i sådan en kulisse. Men som sagt så synes jeg, at vi var gode til at lukke de der ting ude, og glemme at vi spillede på et stort stadion og mødte et rigtig godt hold. Vi spillede vores eget spil, så det foregik egentlig på en meget naturlig måde,” fortæller 31-årige Kjær.
Jeppe Kjær tror lige som David Nielsen på videre avancement, men han ved også, at det kræver en indsats ud over det sædvanlige fra De Kongeblå.
”Vi skal spille endnu bedre i returopgøret, hvis vi skal gå videre. Rent personligt mener jeg, at den første kamp var et højdepunkt af hvad, vi har præsteret. Men vi er nødt til at komme endnu højere op. Selvom vi spillede rigtig godt, så tabte vi 2-1, og nu skal vi vinde, så vi skal komme med et endnu højere niveau og være endnu skarpere både på den sidste tredjedel og nede foran vores eget mål. Men jeg tror på, at vi kan præstere bedre, og måske hyle dem lidt ud af det i forhold til forholdene og en god indstilling fra start af. Jeg tror absolut på, at det er realistisk, at vi slår dem ud,” afslutter Jeppe Kjær.
Kampen sparkes i gang klokken 19:45 på torsdag. Billetter kan købes via dette link: http://bit.ly/2tQZTuh

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products