Kristoffer Larsen: Når Rygaard spiller mig fri på den måde, så skal jeg score

Lyngby tog i går hul på Superligaen, og det slap de godt fra. Det blev til 2-1-sejr på hjemmebanen over Silkeborg – og Kristoffer Larsen var endnu en gang på pletten
De Kongeblå er fortsat i samme spor, som de så flot sluttede sidste sæson. I går sikrede de sig deres niende sejr på stribe, da de fik tre point ud af Superliga-premieren mod Silkeborg IF. Lyngbys norske venstrekant, Kristoffer Larsen, noterede sig for kampens første scoring, og han var ikke bleg for at rose manden bag oplægget.
”Vi spiller nogle kombinationer. Bolden havner oppe hos Kim Ojo, der spiller den tilbage til Rygaard, som finder mig perfekt i dybden. Når Rygaard spiller mig fri på den måde, så skal jeg score,” fortæller en glad Kristoffer Larsen og fortsætter om kampen.
”Vi gør vores arbejde. Alle mand kæmper for hinanden, og det er dét, som skaber sejren. Det er altid specielt, når man tager hul på den første kamp i sæsonen, men jeg synes, vi slap rigtig godt fra det. Og det er dejligt at starte med en sejr,” siger han.
Nordmanden er kommet flyvende tilbage fra ferien. I de første fire kampe, som Lyngby har spillet, er han allerede blevet noteret for tre mål. Og den tidligere SK Brann-spiller slår da også fast, at formen ikke fejler noget.
”Jeg har trænet hårdt i pausen, jeg har spillet en masse fodbold med vennerne og det har fungeret for mig. Jeg føler, at jeg er i god form – og det er vigtigt, for vi spiller mange kampe for tiden,” siger nordmanden.
Lyngby er nemlig ude i et hårdt program. Spillerne havde ikke mange dages restitution inden kampen mod Silkeborg, da de havde spillet Europa League-kvalifikation mod SK Slovan Bratislava torsdag aften. Det kunne godt ses på banen mod Silkeborg, hvor tempoet faldt lidt for De Kongeblå i anden halvleg.
”Vi mistede lidt niveau i anden halvleg, men vi rejste os flot efter deres udligning. De mange kampe kan selvfølgelig mærkes, men vi har en god trup. Der bliver roteret på pladserne, og der er mange, som allerede har fået minutter i benene. Det er vigtigt, når vi spiller mange kampe,” fortæller han efter kampen mod Silkeborg.
Lyngby-spillerne har heller ikke lang tid til at restituere i denne omgang. De skal spille returopgør i Europa League-kvalifikationen på torsdag mod SK Slovan Bratislava, hvor de skal forsøge at følge op det flotte udgangspunkt, som de skaffede sig med 1-0-sejren på udebane.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products