Lyngby Boldklub gentegner med tre samarbejdspartnere

Foto: fodboldbilleder.dk

Det er med stor fornøjelse, at Lyngby Boldklubs kommercielle endnu engang kan annoncere flere forlængelser med partnere. Denne gang har både HJ Storkøkken, Lyngby Svane Apotek og Andersen Biler valgt at gentegne deres samarbejdsaftaler med klubben.
Du kan læse mere om hver enkelt af de tre partnere herunder.
HJ Storkøkken
HJ Storkøkkenservice blev etableret i 1991, og servicerer i dag på hele Sjælland. Virksomheden har specialiseret sig i at udføre reparationer og forebyggende serviceeftersyn på udstyr i storkøkkener.
Hos HJ Storkøkkenservice står faglig kompetence og god service i højsædet, og nøgleværdierne er viden, kvalitet og forståelse af kundens behov.
Det gode samarbejde mellem Lyngby Boldklub og HJ Storkøkken har efterhånden stået på længe, og vi ser frem til at fortsætte det i de kommende år.
Ønsker du at læse mere om HJ Storkøkken, kan du gøre det her: www.storkoekkenservice.dk
Svane Apoteket i Lyngby
Svane Apoteket i Lyngby har besluttet at forlænge samarbejdet med Lyngby Boldklub, hvilket De Kongeblå sætter stor pris på.
Lyngby Svane Apotek er en af Lyngbys ældste virksomheder grundlagt i 1806. Fra den nuværende placering på Lyngby Hovedgade 27, har apoteket siden 1961 serviceret borgerne i Lyngby og omegn.
Apoteket tilbyder kompetent rådgivning om sundhed og velvære, og sikrer, at kunderne får den nødvendige vejledning om deres medicin. Udover ekspedition og salg af medicin har apoteket et hudplejecenter, hvor råd og vejledning om pleje af sin hud gives, samt en afdeling, hvor det er muligt at blive vaccineret.
Lyngby Svane Apotek har i mange år været partner i Lyngby Boldklub, og om den nylige forlængelse af samarbejdet siger apoteker Niels Kristensen:
”Vi ser boldklubben som en vigtig del af lokalsamfundet, som vi gerne vil være med til at støtte og udover noget god fodbold i hyggelige omgivelser bliver man også en del af et godt lokalt netværk.”
Man kan finde flere informationer om Lyngby Svane Apotek her: www.lyngby.apotekeren.dk
Andersen Biler
Sidst men ikke mindst er det med stor glæde for Lyngby Boldklub, at Andersen Biler har valgt at gentegne deres aftale med Lyngby Boldklub.
Andersen Biler slog i 1972 dørene op i den første forretning på Gammel Køge Landevej i Valby. I dag beskæftiger virksomheden mere end 350 medarbejdere på i alt 12 afdelinger liggende i Ballerup, Gladsaxe, Frederikssund, Herlev, Hillerød, København, Roskilde, Rødovre, Holbæk og Taastrup.
Andersen Biler er Danmarks største Nissan forhandler, Danmarks største Citroën forhandler og Sjællands største Ford forhandler, og har de seneste mange år været leverandør af gode køretøjer til De Kongeblås spillere.
Læs mere om Andersen Biler her: www.andersenbiler.dk

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products