Årets spiller på U17- og U19-holdet er kåret

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Årets spiller på U17- og U19-holdet er kåret
Troels Cilius Nielsen er blevet kåret til årets spiller på U19-mandskabet og Adam Sørensen har fået den samme hæder hos de lidt yngre på U17-mandskabet.
Det er ikke den store overraskelse, at Troels Cilius Nielsen er blevet kåret til årets spiller på U19-mandskabet. Han har nemlig lavet mål på stribe. 17 ligascoringer i 19 kampe, en række mål på reserveholdet og herunder et ægte hattrick efter indhop ude imod AGF. Statistikkerne taler for sig selv. Troels Cilius Nielsen har haft en fremragende sæson, og det er derfor fuldt fortjent, at han er blevet kåret til årets spiller. Thomas Lollike, træner for U19-holdet, har også kun rosende ord til overs for den unge Lyngby-angriber.
“Troels har spillet en fantastisk sæson. Han er tidligere på året blevet kaldt “Goalmachine”, og det har han til fulde levet op til. Han har helt unikke afslutningsfærdigheder med begge ben, han sparker knaldhårdt, han har flugtet den i kassen fra egen banehalvdel, og han har i den grad evnen til at afgøre fodboldkampe,” siger Thomas Lollike.
Der er altså ingen tvivl om, at Troels Cilius Nielsen er en dygtig fodboldspiller med næse for mål. Men det er ikke kun dét, som Thomas Lollike sætter pris på. U19-træneren er også meget imponeret over den unge angribers tilgang til spillet.
“Hvis jeg skal pege på en ting, som gør Troels så spændende, er det hans tilgang. Jeg kan ikke huske én eneste træning, hvor han ikke er mødt op med et stort smil og en smittende lyst til spillet. Det drive er så spændende. Sammenholder man det med hans færdigheder, betyder det, at han har alle muligheder for at blive endnu dygtigere,” fortæller U19-træneren.
Adam Sørensen er årets spiller på U17-holdet
Hos de lidt yngre talenter er det Adam Sørensen, der er blevet kåret til årets spiller. Han er en lynhurtig moderne back, der ikke er bange for at blande sig i offensiven. Adam Sørensen har haft en fremragende sæson, som også har betydet, at han har fået lov til at trække den rød-hvide-trøje over hovedet på U17-landsholdet. Christian Sørensen, træner for U17-mandskabet, er derfor også meget tilfreds med sin unge back-spiller.
”Adam har først og fremmest præsteret fremragende i kampene. Han er den spiller på holdet, der er med til at skabe flest chancer – på trods af hans position på venstre back. Det er en af årsagerne til, at han har været en meget vigtig spiller på vores hold. Det har han dog ikke kunne vise de sidste par måneder, for han er blevet rykket op på U19-holdet før tid, hvilket har været fuldt fortjent” fortæller U17-træneren og fortsætter.
”Han er kommet lidt fra baghjul. Han har ikke altid været en topspiller, når vi har spillet kampe, men det har han arbejdet sig til. Han er et skoleeksempel på en spiller, der træner hårdt og passer sine ting,” siger Christian Sørensen.
På U17-mandskabet sætter de pris på, når spillerne kommer fra ”baghjul”. De havde i år nemlig også en særlig pris, som de kalder for årets upcoming. Prisen gives til en førsteårs-spiller, som trænerne inden sæsonen ikke har haft de største forventninger til, men som har overrasket og har lagt meget på i sit spil. Den pris gik i år til Frederik Winther.
Et stort tillykke skal lyde til alle tre spillere, som hver især har repræsenteret De Kongeblå på fornem vis.

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products