Forlængelserne fortsætter i Lyngby Boldklub

Forlængelserne fortsætter i Lyngby Boldklub
Det er ikke kun i den sportslige afdeling, at der forlænges aftaler. Også i den kommercielle afdeling er der forlænget aftaler med flere partnere.
Sommerferie nærmer sig, og med sæsonskiftet kommer traditionelt også en række genforhandlinger af aftaler med flere af klubbens kommercielle partnere. Her er man godt i gang med at forlænge aftaler, og glædeligvis kan vi konstatere, at Lyngby Boldklub bestemt ikke er blevet mindre interessant.
Profil Rejser er en af de virksomheder, der har tegnet en ny aftale med Lyngby Boldklub. Rejsebureauet, der de sidste to år har varetaget Lyngby Boldklubs træningslejr, fortsætter som LB Partner sit engagement hos De Kongeblå. Du kan læse mere om Profil Rejser på www.profilrejser.dk
JDN Entreprise forlænger også
De Kongeblå er også glade for at have forlænget aftalen med JDN Entreprise, der i en årrække har været repræsenteret som eksponeringspartner på Lyngby Stadion. Partnerskabet fortsætter også i det kommende år, hvor Lyngby – som bekendt – igen er med, hvor det er rigtigt sjovt.
“Vi er i JDN Entreprise lokalt forankrede, og vi ser Lyngby Boldklub som en god ambassadør for byen. Derfor har vi valgt igen at støtte op om kommunens Superliga-hold i den kommende sæson, og vi ser frem til i endnu en sæson at kunne følge David Nielsen og co. i landets bedste fodboldrække” udtaler Kim Randrup, medejer af JDN Entreprise.
JDN Entreprise har hovedsæde på Kongevejen i Lyngby – ikke langt fra Lyngby Stadion. Virksomheden udfører total- og hovedentrepriser, ombygningsarbejder, opgaver med indretning samt diverse murer-, beton- og kloakarbejder. Målsætningen for virksomheden er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette – og aftalte – pris. Du kan læse mere på www.jdn-as.dk
Nutramino, Porsborg og Bjørns Autolakering er nye LB Partnerne
Det er dog ikke kun gentegninger, som er på programmet. Lyngby Boldklub har nemlig indgået LB Partnerskaber med Nutramino og Bjørns Autolakering.
Nutramino, der producerer ernæringsprodukter til sportsudøvere og som de seneste to år har været en fast del af kostprogrammet hos De Kongeblå, har tegnet en et-årig aftale med Lyngby Boldklub. En af flere gode ting i aftalen er, at Lyngby Boldklub som del af partnerskabet får bedre muligheder for at udbrede Nutraminos produkter til de bedste og ældste ungdoms-elite-spillere. Læs mere på www.nutramino.dk.
Bjørns Autolakering, der som navnet afslører arbejdet med lakering, polering og klargøring af biler, er ligeledes tiltrådt et LB Partnerskab for det kommende år. Værkstedet ligger fysisk placeret i Slagelse, men virksomheden kommer til at være engageret i Lyngby gennem især hospitality-mulighederne til Superligakampene. Læs mere på www.bjornsautolak.dk.
Porsborg Flytteforrening har i flere år været engageret i Lyngby Boldklub, men i den kommende sæson bliver den lokale flytteforretning endnu bedre repræsenteret på Lyngby Stadion. Porsborg har flere gange været spillernes foretrukne mand til flytteopgaverne, og mon ikke der bliver endnu mere at lave for virksomheden, som har til huse i Gentofte. Læs mere på www.porsborgflytteforretning.dk.
Også forlængelser hos Lokalpartnerne
Slutteligt kan Lyngby Boldklub notere sig en række forlængelser blandt klubbens Lokalpartnere. Her har Bachs Briller og Foodtours valgt at forlænge deres aftaler, mens vi byder velkommen til JJ Trading som ny Lokalpartner.
Vi byder nye og gamle partnere velkommen ombord, og ser allerede nu frem til at byde alle velkommen til den kommende Superliga-sæson.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products