Thomas Nørgaard skriver ny kontrakt med Lyngby

foto: fodboldbilleder.dk
Thomas Nørgaard skriver ny kontrakt med Lyngby Boldklub
 
Assistenttræner Thomas Nørgaard har underskrevet en ny kontrakt med Lyngby Boldklub, der i går forlængede med cheftræner David Nielsen. Duoen fortsætter således parløbet på aftaler frem til sommeren 2019.
 
Thomas Nørgaard skal uden tvivl tilskrives en stor portion af æren for Lyngby Boldklubs sportslige succes i den nu afsluttede Superliga-sæson. Derfor er det med stor glæde, at Lyngby Boldklub i dag kan offentliggøre at Lyngbys assistenttræner også har forlænget sin aftale med Lyngby Boldklub.
 
Dermed fortsætter parløbet mellem David Nielsen og Thomas Nørgaard – et parløb, der indtil videre har kastet både en oprykning, bronzemedaljer og kvalifikation til Europa League-kvalifikationen af sig.
 
”Thomas har stor andel i vores sportslige succes, og samarbejdet med David er med til at udvikle både spillerne, trænerkollegerne og hele klubben. Thomas er fodboldfagligt ekstremt stærk og i samspillet med David har vi den bedst tænkelige trænerduo for Lyngby Boldklub” lyder det fra bestyrelsesformand Torben Jensen.
 
Thomas Nørgaard selv er glad for, at han nu har fremtiden på plads – og ikke mindst at den er i Lyngby Boldklub: ”De første to år er fløjet afsted. Jeg elsker at gå på arbejde i Lyngby Boldklub, og jeg nyder det samarbejde, jeg har med David og staben, med spillerne og med resten af klubben” fortæller Thomas Nørgaard og uddyber:
 
”Alle i Lyngby Boldklub er henover de seneste to sæsoner i fælleskab lykkedes med at bygge noget særligt, og jeg tror vi har mere godt i vente, hvis vi alle sammen fortsætter med det hårde arbejde. I denne verden snakkes der meget om hvor svær sæson 2 i Superligaen er, og det skal vi alle sammen motiveres af. Det skaber i hvert fald en helt vild energi i mig, og jeg glæder mig til at komme tilbage fra ferie og i gang med næste sæson” lyder det fra Thomas Nørgaard.
 
Thomas Nørgaard kom til klubben sammen med David Nielsen for to år siden, og har netop færdiggjort sin P-licens-uddannelse. Nørgaards nye kontrakt løber frem til sommeren 2019.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products