Det sidste slag skal kæmpes i Herning

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Det sidste slag skal kæmpes i Herning
De Kongeblå fra Lyngby skal ud i en direkte finale om bronzemedaljerne, når de søndag møder FC Midtjylland i Herning.
 
Oprykkerne fra Lyngby har haft en historisk sæson, og den sæson kan kulminere i morgen, når de møder ulvene fra Midtjylland i Herning. De to hold duellerer om bronzemedaljerne. Lyngby kan nøjes med uafgjort, mens FC Midtjylland skal have en sejr, hvis de skal sikre sig sølvtøj.
 
Mandskaberne går begge formstærkt til opgøret. Lyngby har vundet deres sidste fire kampe, som har været mod Sønderjyske, FC Nordsjælland, Brøndby og FC København. En særdeles fremragende formkurve for oprykkerholdet. FC Midtjylland går dog også til kampen med selvtillid. De har nemlig vundet fire af deres seneste fem kampe. Det er altså to hold, der tror på tingene, som søndag tørner sammen i en direkte finale om bronzemedaljerne.
 
Lyngby og FC Midtjylland har mødtes tre gange tidligere i sæsonen. Lyngby vandt tilbage i efteråret 1-0 på eget græs. I foråret er det blevet 1-1 på MCH Arena og 2-2 på Lyngby Stadion. Det er altså både tæt mellem de to hold i tabellen, og i de indbyrdes opgør.
 
De Kongeblå har fordelen af at kunne nøjes med uafgjort, men Jess Thorups tropper har til gengæld fordelen af at spille på hjemmebane. Det er derfor vanskeligt at forudse, hvem der kan juble, når kampen, der starter klokken 16:00 søndag, slutter.
 
Der er mere end medaljer på højkant. Tredjepladsen i tabellen sikrer nemlig også en direkte plads i Europa League kvalifikationen. Fjerdepladsen har dog også mulighed for at komme i den kvalifikation, hvis de slår syvendepladsen i et direkte opgør.
 
Til kampen må Lyngby undvære kantspilleren David Boysen, som er på karantænelisten. Han får dermed ikke mulighed for at hjælpe holdkammeraterne, når det går løs i Herning. FC Midtjylland har dog også problemer på det område. Marc Dal Hende, Markus Halsti og Janus Drachmann sidder alle uden for på grund af karantæner. I Lyngby-truppen erstattes Boysen og Oliver Kjærgaard fra FCK-kampen med Martin Ørnskov og Kim Ojo.
 
Lyngbys trup mod FC Midtjylland:
1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 13. Alexander Munksgaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson, 33. Gustav Marcussen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products