Jesper Hansen indkaldt til A-landsholdet

foto: fodboldbilleder.dk
Jesper Hansen indkaldt til A-landsholdet
Lyngby-målmand Jesper Hansen kroner en flot sæson med endnu en landsholdsudtagelse til Danmarks bedste landshold! Her finder man også flere tidligere Lyngby-talenter.
Jesper Hansen har været en sikker sidste skanse for Lyngby Boldklub i indeværende sæson, der søndag kulminerer med en direkte kamp om bronzen i sidste spillerunde af Mesterskabsspillet. Jesper Hansen har hele vejen igennem været fremhævet som en af Lyngbys bedste, og at A-landsholdet nu igen kalder på målmandens kvaliteter er ikke nogen kæmpe-overraskelse. Jesper Hansen er indkaldt til de to kampe mod henholdsvis Tyskland og Kazakhstan – førstnævnte en jubilæumskamp i forbindelse med 25-året for EM-triumfen. Kampen mod Kasakhstan er dog blandt landsholdets vigtigste kvalifikationskampe i den aktuelle VM-kvalifikation.
Det er tredje gang i denne sæson at Jesper Hansen bliver indkaldt til A-landsholdet. I september blev han indkaldt i sidste øjeblik grundet en skade til Kasper Schmeichel, mens han i november blev udtaget til den omvendte kamp mod Kasakhstan samt en venskabskamp mod Tjekkiet. Selvom Lyngby-keeperen har været indkaldt flere gange har Jesper Hansen dog fortsat din debut til gode.
Ny i landsholdssammenhæng er også den tidligere Lyngby-spiller Frederik Sørensen, der efter en stor sæson i FC Köln endelig er at finde på listen over udtagne spillere. Blandt tidligere Lyngby-navne finder man også Yussuf Poulsen (18 landskampe, 3 mål), Andreas Bjelland (23 kampe, 2 mål) og Lasse Schøne (28 kampe, 3 mål).
Kampene mod Tyskland og Kasakhstan spilles henholdsvis den 6. og 10. juni.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products