Thomas Sørensen tilbage i truppen for Lyngby

foto: fodboldbilleder.dk
Thomas Sørensen tilbage i truppen for Lyngby
 
Søndag kommer de danske mestre fra FC København på besøg i sæsonens – måske – sidste hjemmekamp. Lyngbys trænerteam har udtaget 20 mand til opgøret.
Lyngby skal fortsætte den gode form, og gerne lægge lidt til når det søndag går løs med næstsidste spillerunde i Mesterskabsspillet. Modstanderen er de danske meste fra FC København, der allerede har vist deres ekstreme niveau – dels med at afgøre mesterskabet tidligt, og overfor Lyngby også i de direkte opgør.
De indbyrdes kampe er nemlig alle faldet ud til FCKs fordel. Først tabte Lyngby 0-3 i Parken, så 0-1 i Lyngby og sidenhen 0-3 endnu engang på udebane. Nu venter så sæsonens fjerde indbyrdes opgør, og her skal Lyngby ramme skiven på alle parametre – inklusiv den del, der handler om stolpe ind.
Forudsætningerne må dog siges, at være noget bedre end tidligere i sæsonen, hvor FCK stadig havde alt at spille for. Mesterskabet og den sikre førsteplads er nu i hus, og på torsdag venter sæsonens andet store indenrigs-mål – pokalfinalen mod Brøndby. I den forbindelse kommer kampen mod Lyngby vel decideret ulejligt for FC København, der også var i aktion i midtugerunden og man kunne vel sagtens kunne forestille sig at flere af spillerne mentalt og fysisk begynder at lade tankerne flyve som søndagens kamp skrider frem.
Hvad der igen taler for en Lyngby-overraskelse er De Kongeblås seneste form i Mesterskabsspillet. David Nielsens tropper kommer til søndagens kamp i decideret topform med tre sejre i træk – over FC Nordsjælland, SønderjyskE og senest Brøndby der for første gang i mange år blev besejret i egen hule af et veloplagt Lyngby-mandskab.
Der er med andre ord tale om en langt mere åben kamp i tidligere i sæsonen. Denne gang bliver dagsformen også afgørende, for med en midtugekamp i bagagen er begge hold nødt til at tænke på doseringen. Her har Lyngby endda haft et døgn mindre end FCK til at restituere – københavnerne spillede nemlig allerede i onsdags, hvor FC Midtjylland gav de danske mestre sæsonens første nederlag.
Om FCK svinger sig op og vinder den faglige stolthed tilbage eller om Lyngby for første gang i sæsonen tager sejren, det kan man med selvsyn opleve imorgen! Der er kickoff på Lyngby Stadion klokken 13.00 – dørene åbner allerede klokken 11.00 og det anbefales på det kraftigste at man ankommer i god tid inden kampstart.
I Lyngby-truppen, der tæller 20 mand, finder man igen Thomas Sørensen, der er klarmeldt efter en mindre skade. Også Mikkel Rygaard og Jesper Christjansen er med igen efter overstået karantæne – til gengæld må Martin Ørnskov se kampen fra skammekrogen efter at have raget en karantænegivende advarsel til sig mod Brøndby.
Lyngbys trup mod FC København:
1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 13. Alexander Munksgaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 27. Kim Ojo, 28. Oliver Kjærgaard, 30. Hallgrimur Jonasson, 33. Gustav Marcussen.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products