Talenterne kan få chancen på Brøndby Stadion

Foto:fodboldbilleder.dk
 
Talenterne kan få chancen på Brøndby Stadion
Lyngby-spillerne skal i morgen kæmpe om vigtige point i toppen af Superligaen, når de tager til Brøndby. Skader og karantæner betyder dog, at trænerteamet hos Lyngby har udtaget en noget anderledes trup end vanligt.
 
De Kongeblå fortsætter deres jagt efter medaljer og europæisk fodbold i morgen aften, når de besøger Brøndby Stadion. Lyngby-spillerne skal bide skeer med Alexander Zorningers Brøndby-mandskab, der har haft en fornem sæson, som allerede har sikret dem sølvmedaljerne og en plads i pokalfinalen. Det er derfor en stor mundfuld, De Kongeblå står over for. Lyngby-spillerne har dog tidligere på sæsonen vist, at de kan byde Brøndby op til dans. Tilbage i efteråret hentede de en 1-0-sejr på hjemmebanen efter et mål af Jeppe Kjær. I foråret har de to hold mødtes to gange. Det er blevet til to Brøndby-sejre, men begge gange kun med et enkelt mål i margin.
 
Der er dog ingen tvivl om, at hvis Lyngby-spillerne skal tage point med hjem fra en af landets mest berygtede adresser i fodbold sammenhæng, så kræver det en ekstraordinær indsats. Lyngby-mandskabet har været en af sæsonens helt store overraskelser, og har flere gange vist, at de har niveauet til at gøre det. Det skal de vise igen i morgen, hvis de skal have et pointudbytte med fra kampen. David Nielsen og resten af trænerteamet har dog nogle udfordringer i forbindelse med morgendagens opgør.
 
I Lyngby-lejren har man nemlig taget et skridt frem og to tilbage, hvad angår skader i truppen. For få uger siden kunne man melde ud, at det lysnede på skadesfronten, men så kom meldingen om Mathias Taubers korsbåndsskade, der holder Lyngby-kaptajnen ude på ubestemt tid. Dertil kommer et par spillere på vej tilbage fra længere skadesforløb, et par mand med småskavanker samt Mikkel Rygaard og Jelle, der med sikkerhed er ude med karantæne – og med et hårdt kampprogram in mente – efterlader det et trænerteam med mange beslutninger tæt op til kampstart.
 
Her vil tests formentlig kunne afklare de sidste tvivlsspørgsmål, og det betyder, at truppen til morgendagens kamp tæller hele 21 spillere – heriblandt de tre U19-spillere Kevin Tshiembe, Oliver Kjærgaard og Gustav Marcussen. Truppen skæres en time før kickoff ned til 18 mand.
 
Lyngbys trup til kampen mod Brøndby IF:
1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 5. Martin Ørnskov, 8. Lasse Rise, 9. Lasse Fosgaard, 13. Alexander Munksgaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 27. Kim Ojo, 28. Oliver Kjærgaard, 30. Hallgrimur Jonasson, 32. Gustav Marcussen, 33. Kevin Tshiembe.
 

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products