Ingeniørstuderende søges – vil du gratis til fodbold?

foto: fodboldbilleder.dk
Ingeniørstuderende søges – vil du gratis til fodbold?
Lyngby Boldklub og Cobham Satcom inviterer ingeniørstuderende til gratis fodbold, frokost og fadøl når De Kongeblå på søndag spiller topkamp mod FC København.
Er du ingeniørstuderende har du nu en helt unik mulighed for at komme til Superligafodbold med alt inklusiv – helt uden det koster noget. Det er Cobham Satcom der står bag invitationen til søndagens topkamp, hvor virksomheden i samarbejde med Lyngby Boldklub holder et arrangement på Lyngby Stadion. Her inviteres en stor gruppe studerende indenfor til fodbold, en frokost bestående af den berømte Lyngby-pølse samt naturligvis et par fadøl, som det nu hører sig til når Lyngbys Superligahold spiller topkamp mod de nykårede danske mestre fra FC København.
Til arrangementet, der starter klokken 11.30, kan man også møde cheftræner David Nielsen samt naturligvis høre nærmere om Cobham Satcom, der udvikler globalt udstyr til radio og satelitkommunikation. Cobham Satcom er specialister i at skabe forbindelse under selv de mest ekstreme forhold, både til lands, til vands og i luften. Virksomheden har hovedsæde i Lyngby og er del af Lyngby-Taarbæk Vidensby.
Er du ingeniørstuderende og har du lyst til at kigge forbi stadion på søndag kan du tilmelde dig via dette link.
Download mere info og invitationen ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy