Nye tilgange til Lyngby Boldklub – og flere forlængelser

Nye tilgange til Lyngby Boldklub – og flere forlængelser
 
Lyngby Boldklub byder velkommen til to nye partnere på det kommercielle område, hvor De Kongeblå også noterer sig to forlængelser.
 
Lyngby Boldklub har lavet to nye tilgange på business-siden. Redmark og Junkbusters er navnene på to nye virksomheder i Lyngby-netværket, hvor der også noteres to forlængelser hos Bedst Til Fest og Skiltehus.dk.
 
Junkbusters
Junkbusters har tegnet et LB Partnerskab og er et privatejet selskab grundlagt af Steffen Rasmussen i 2009. Junkbusters hjælper både private og virksomheder med afskaffelse af affald på en professionel og miljørigtig måde, der er for stort til at den enkelte kan afskaffe det. Junkbusters har en lang række skræddersyede løsninger til al form for affald.
 
Du kan læse mere om virksomheden her: http://www.junkbusters.dk/
 
Redmark
Redmark er Danmarks syvende største rådgivnings- og revisionsvirksomhed med godt 200 medarbejdere, Redmark er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Redmarks kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms.
 
”For os er du ikke blot et nummer i rækken. Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer “ udtaler Henrik J. Thomsen, der er partner i Redmark.
 
Få indblik i virksomheden her: https://redmark.dk
 
 
Bedst Til Fest og Skiltehus.dk forlænger deres aftaler med MorgenNetværket
 
Det er med mindst ligeså stor glæde at vi kan præsentere at Bedst Til Fest og Skiltehus.dk begge gentegner deres aftaler om at indgå i Lyngby Boldklubs MorgenNetværk. Begge virksomheder har været en del af MorgenNetværket de senere år og har været flittige aktører samt gode samarbejdspartnere for Lyngby Boldklub.
 
Bedst Til Fest gør det nemt via know-how, rådgivning og stor erfaring i at afholde arrangementer for både B2C og B2B. Virksomheden har 20 års erfaring og du kan læse mere om virksomheden og se udvalget her: http://www.bedsttilfest.dk
 
Skiltehus.dk blev stiftet i 1994 af partner Steen Høst-Madsen. Skiltehus.dk er leveringsdygtig i alt indenfor skiltning, både til biler og facader. Se udvalget på hjemmesiden: http://www.skiltehus.dk
 
                                                                                         
                                           
                                                                            
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products