Lyngby skal på pointjagt mod SønderjyskE

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby skal på pointjagt mod SønderjyskE
I dag skal De Kongeblå igen forsøge at få deres første sejr i mesterskabsspillet, når modstanderholdet SønderjyskE byder velkommen på Sydbank Park.
 
Lyngby-spillerne er dog ikke taget til Sønderjylland uden selvtillid. De fik nemlig deres første point i mesterskabsspillet, da de i sidste weekend spillede 2-2 mod FC Midtjylland. Nu gælder det så Sønderjyske, som inden opgøret er placeret på en sjetteplads, men kun et enkelt point bag Lyngby.
 
Sønderjyderne har fået en endnu sværere start på slutspillet end Lyngby. De har nemlig tabt deres første tre kampe, og seneste blev det til en lille ydmygelse på hjemmebanen, da Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen begge blev dobbelte målscorer på Sydbank Park, da Sønderjyske tabte 1-4. Det er derfor to mandskaber, der jagter en sejr, som i dag går i krig på grønsværen. 
 
Mandskaberne har tidligere på sæsonen krydset klinger to gange. Og begge gange er det blevet til en Lyngby-sejr. Det er dog et stykke tid siden. Vi skal nemlig helt tilbage til juli måned sidste sommer for at finde tilbage til det første opgør i Haderslev, som De Kongeblå vandt 1-0 på en perle af Mikkel Rygaard. Det andet opgør blev spillet i oktober måned på Lyngby Stadion. Ved den lejlighed vandt De Kongeblå overbevisende 2-0 på mål af Kim Ojo og Jesper Christjansen.
 
Lyngby har altså mulighed for at lave et indbyrdes hattrick, hvis de napper den tredje sejr på stribe mod SønderjyskE. Der er dog sket meget siden de to hold sidst mødtes, så det bliver spændende at følge kampen.
 
David Nielsen og resten af Lyngby-staben har udtaget næsten den samme trup, som den der i sidste weekend fik 2-2 mod FC Midtjylland. Den eneste ændring er, at karantæneramte Martin Ørnskov glider ud af truppen, og han bliver i stedet erstattet af Jeppe Brandrup, som ikke var med i sidste weekend.
Kampstart: 20:15
 
 Lyngbys trup til kampen mod SønderjyskE
 1. Jesper Hansen (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 13. Alexander Munksgaard, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 25. Emil Larsen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products