Lyngby-talenter viste sig frem på landsholdet

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Lyngby-talenter viste sig frem på landsholdet
Både Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard var med fra start, da U19-landsholdet i går tabte 3-1 på udebane mod Tyskland. Oliver Kjærgaard fik endda en hovedrolle, da han som anfører scorede danskernes enlige mål.
 
Det er altid stort, når de unge Lyngby-talenter viser sig frem i landsholdstrøjen. I går gjorde både Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard det, da de var med i landstræner Henrik Clausens startopstilling i kampen mod naboerne fra syd. De to danskere dannede sammen med FC Nordsjælland-spilleren Victor Enok Nelsson den centrale-midtbane på holdet, der altså skulle forsøge at bide skeer med Tyskland største fodboldtalenter.  
 
Tyskland var specielt i første halvleg danskerne overlegne, men de var alligevel kun foran med 1-0, da de to mandskaber gik til pause. Danskerne var meget bedre med i anden halvleg, hvor Oliver Kjærgaard også fik udlignet, men mod slutningen af kampen trak tyskerne alligevel det længste strå, og de kunne dermed gå fra banen med en 3-1-sejr.
 
Gustav Marcussen fik 86 minutter i benene inden, han blev skiftet ud. Oliver Kjærgaard spillede hele kampen med anførerbindet på armen, og kunne altså også notere sig for en flot scoring, da han efter 55 minutter sparkede 1-1-målet i kassen. 
 
En flot præstation af Lyngby-spillerne, der begge også er inde omkring Superliga-holdet, hvor Oliver Kjærgaard også har fået sin debut tidligere på foråret. Fremtiden for både Gustav Marcussen og Oliver Kjærgaard bliver spændende at følge. Vi krydser fingre for, at der kommer flere optrædener i landsholdtrøjen, og ikke mindst i den kongeblå Lyngby-trøje.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products