Lyngby Boldklub indgår samarbejde med Helsinge Fodbold

Helsinge Fodbold er ny samarbejdsklub med Lyngby Boldklub, der skal bistå den nordsjællandske breddeklub med viden, erfaring og know-how.
Helsinge Fodbold og Lyngby Boldklub har indgået en aftale om at samarbejde om ungdomsfodbolden i den nordsjællandske traditionsklub. Foreningens knap 400 aktive fodboldspillere under 18 år får fremover glæde af Lyngby Boldklubs erfaring og knowhow i forhold til især børnefodbold og talentudvikling.
Tanken er, at Lyngby Boldklub skal bistå foreningen på noget der minder om ”konsulentbasis”. Det fortæller Nicas Kjeldsen, der er sportslig leder for U13-U15 i Lyngby Boldklub:
”Vi er glade for, at Helsinge har valgt at kigge vores vej i forhold til et samarbejde. Vi skal fra Lyngby Boldklubs side primært være til rådighed for trænerne i Helsinge Fodbold, hvor vi skal agere sparringspartner og vidensdele de erfaringer, vi har med talentudvikling. Det indebærer eksempelvis træning for U10-U12-segmentet, sparring og konsultationer på forespørgsel fra Helsinge” fortæller Nicas Kjeldsen om det nye samarbejde.
I Helsinge Fodbold, der om to år kan fejre sit 100-års jubilæum, glæder man sig til at klubbens mange aktive unge fremover kan støtte sig op af Lyngby Boldklubs tiltag til talentudvikling:
”Lyngby har bragt samarbejdet ned i vores øjenhøjde, og derfor giver det gensidigt rigtig god mening at lave den her samarbejdsaftale. Det er en aftale, der går begge veje og vi glæder os til at komme i gang” fortæller Thomas Jessen, formand i Helsinge Fodbold.
Aftalen mellem Lyngby Boldklub og Helsinge Fodbold træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og præsenteres i sin fulde form for Helsinge Fodbolds trænere næste onsdag d. 19. April klokken 18.30.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy