Lyngby Boldklub indgår samarbejde med Helsinge Fodbold

Helsinge Fodbold er ny samarbejdsklub med Lyngby Boldklub, der skal bistå den nordsjællandske breddeklub med viden, erfaring og know-how.
Helsinge Fodbold og Lyngby Boldklub har indgået en aftale om at samarbejde om ungdomsfodbolden i den nordsjællandske traditionsklub. Foreningens knap 400 aktive fodboldspillere under 18 år får fremover glæde af Lyngby Boldklubs erfaring og knowhow i forhold til især børnefodbold og talentudvikling.
Tanken er, at Lyngby Boldklub skal bistå foreningen på noget der minder om ”konsulentbasis”. Det fortæller Nicas Kjeldsen, der er sportslig leder for U13-U15 i Lyngby Boldklub:
”Vi er glade for, at Helsinge har valgt at kigge vores vej i forhold til et samarbejde. Vi skal fra Lyngby Boldklubs side primært være til rådighed for trænerne i Helsinge Fodbold, hvor vi skal agere sparringspartner og vidensdele de erfaringer, vi har med talentudvikling. Det indebærer eksempelvis træning for U10-U12-segmentet, sparring og konsultationer på forespørgsel fra Helsinge” fortæller Nicas Kjeldsen om det nye samarbejde.
I Helsinge Fodbold, der om to år kan fejre sit 100-års jubilæum, glæder man sig til at klubbens mange aktive unge fremover kan støtte sig op af Lyngby Boldklubs tiltag til talentudvikling:
”Lyngby har bragt samarbejdet ned i vores øjenhøjde, og derfor giver det gensidigt rigtig god mening at lave den her samarbejdsaftale. Det er en aftale, der går begge veje og vi glæder os til at komme i gang” fortæller Thomas Jessen, formand i Helsinge Fodbold.
Aftalen mellem Lyngby Boldklub og Helsinge Fodbold træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og præsenteres i sin fulde form for Helsinge Fodbolds trænere næste onsdag d. 19. April klokken 18.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products