Jagten på medaljer starter på Brøndby Stadion

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Jagten på medaljer starter på Brøndby Stadion
Lyngby-spillerne sikrede i sidste runde en plads i top-6, men de kan ikke hvile på laurbærrene – for allerede i eftermiddag venter der en ekstremt vanskelig opgave, når de skal en tur til Vestegnen for at møde rækkens nummer to, Brøndby IF.
 
Den sidste runde af grundspillet finder sted i eftermiddag. Lyngby-spillerne startede deres sæson tilbage i juli i Telia Parken og nu slutter de grundspillet af på Brøndby Stadion. En svær udebane at starte på og en svær udebane at slutte af med.
 
Lyngby-spillerne tager dog til Vestegnen i dag med gode minder fra sidste gang, de to hold mødtes. Ved den lejlighed hev De Kongeblå en 1-0-sejr hjem foran et fyldt Lyngby Stadion. Det kan blive svært at gentage. Brøndby har nemlig kun tabt en af deres sidste syv hjemmekampe, men det var til gengæld den seneste gang, de spillede på banen. FC Nordsjælland slap i den kamp fra Brøndby Stadion med en 3-2-sejr.
 
Dagens opgør er også et vaskeægte topopgør mellem rækkens nummer to og rækkens nummer tre. Inden sæsonen var der næppe mange, der havde regnet med, at Lyngby i den sidste runde af grundspillet vil kunne tage til Brøndby Stadion placeret på en tredjeplads i tabellen og allerede have sikret overlevelsen. Det er dog det faktum, som udspiller sig i eftermiddag.
 
Lyngby stiller med en trup, der minder meget om den, der i sidste weekend vandt 1-0 over Viborg FF.  Et par få ændringer er der dog. Michael Lumb er tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne. Jesper Christjansen fik en advarsel i sidste kamp og må derfor glide ud af truppen til dagens opgør. Jesper Christjansen og Martin Ørnskov har været en sikker og meget stabil midtbaneduo for De Kongeblå, så det bliver spændende at se, hvordan Lyngby klarer sig uden den løbestærke midtbanemotor, når de senere i dag gæster Brøndby Stadion.
 
Kampens sparkes i gang klokken 17:00 på Brøndby Stadion.
 
Lyngbys trup til kampen mod Brøndby IF:
1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 8. Lasse Rise, 9. Lasse Fosgaard, 10. Mikkel Rygaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 24. Thomas Sørensen, 27. Kim Ojo, 30. Hallgrimur Jonasson
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products