Fans i fokus mod Viborg FF

Fans i fokus mod Viborg FF
 
Når Lyngby Boldklub spiller på hjemmebane mod Viborg FF den 11. marts, så venter der en lang række aktiviteter i Cafe Kick-off og Faxe Kondi Fanzonen før, under og efter kampen for klubbens fans.
 
Der venter ikke kun underholdning på banen, når Viborg FF kommer på besøg næste lørdag kl. 16. Før kampen er der optakt i klubhuset før klubbens fans med spisning. I det ”nye” Café Kickoff er der førkamps-arrangement for klubbens fans. Både dem, der ønsker en festlig opvarmning til kampen med billige øl, bordfodbold og billiard – men også til dem, der ønsker at mødes med vennerne før kamp og få en bid mad. Og der er noget af glæde sig til på lørdag, hvor der serveres smørrebrød fra Køkkenet. Du kan læse mere om Café Kickoff og hvordan man køber sin billet her.
Og muligheden for at købe lækkerier til maven fortsætter i Fanzonen, hvor Lyngby Boldklub i samarbejde med Oscars Bøfbar endnu en gang serverer de populære bøfsandwich, som der har været stor efterspørgsel på.
 
Dagens kampsponsor Danske Bank er også tilstede i Fanzonen med en kaffevogn, hvor tilskuere kan købe kaffe og samtidig donere et selvvalgt beløb til forældreforeningen i Lyngby Boldklubs Moderklub. I pausen er der derudover ”straffesparks-konkurrence”, hvor 3 heldige tilskuere bliver udtaget til at skyde på mål mod Danske Banks maskot Pondus. Vinderen modtager en signeret Lyngby Boldklub spillertrøje. 
Derudover så serverer Lyngby Boldklub i samarbejde med Oscars Bøfbar endnu engang de populære bøfsandwich, som der har været stor efterspørgsel på.
 
Både Cafe Kick-off og Fanzonen åbner fra kl. 14.00 til kampen mod Viborg FF den 11. marts. Nedenfor kan du se hele programmet:
Kl. 14.00: Fanzonen og Cafe Kick off åbner. I Fanzonen er der aktiviteter med Faxe Kondi, salg af bøfsandwich og kaffe fra Danske Banks kaffekværn
Kl. 16.00: Kampstart
Kl. 16.45: Pausekonkurrence: Straffesparks-konkurrence med Pondus og Danske Bank
Kl. 17.00: 2. halvleg begynder
Kl. 18.00: Efterfest i Cafe Kick-off
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products