Lyngby Boldklub slår et hole-in-one!

Lyngby Boldklub slår hole-in-one! 
Smørun Golfklub er ny partner i Lyngby Boldklub. Det betyder, at MorgenNetværket vokser og vores partnere kan se frem til oplevelser både på fodbold- og golfbanen. 
Smørum Golfklub er en ny spændende partner i Lyngby Bodklub, som har mere end 2.200 medlemmer og tilbyder fantastiske rammer, som vores partnere snart får mulighed for at opleve. Med 51 huller, overdækket drivingrange, indoor golfsimulatorer, indoor puttegreen, stærkt trænerteam, stor moderne proshop og en total istandsat restaurant, bar og køkken, som kan imødekomme alles behov, før, under og efter en golfrunde. 
Det nordisk inspirede køkken byder på både a la carte og forskellige menuer. Alt er naturligvis hjemmelavet og hjemmebagt med de bedste råvarer. Over 15 forskellige Micro bryggerier leverer øl til Restaurant Eagle – så der er med garanti smagsvarianter, der kæler for enhver gane, ret og lejlighed.
 
Med sloganet ”Åben for alle. Go’ nok til den bedste” har Smørum Golfklub taget udgangspunkt i fællesskab og det sociale samvær og skabt en golfklub, med plads til alle. ”Vi favner golf på alle niveauer, fra den helt nye golfer til den professionelle golfer” udtaler salg og marketingchef Søren Juul, Smørum Golfklub. 
 
Salg og marketingchef Søren Juul, Smørum Golfklub, glæder sig over samarbejdet: ”Vi vil gerne møde nye spændende personer og firmaer, som vi kan have gensidigt gavn af og samtidig vil vi meget gerne gennem dette netværk tilbyde andre i netværket golfarrangementer i SGK, både for firmaer, grupper og individuelle events”
Vi arbejder i øjeblikket på at få arrangeret et golfevent for klubbens partnere, så hold øje med vores nyhedsbrev og website, når vi udsender invitationer.  Vil du vide mere om Smørum Golfklub, så læs her:  
 
 
 
Vil du med til MorgenNetværk?
Næste gang MorgenNetværket mødes er onsdag den 8. februar kl. 7 – 9, hvor dagens tema vil være Disruption. Hvis du vil med som gæst, så tag kontakt til Business Brand Manager Pernille Vaaben Nielsen på pvn@lyngby-boldklub.dk. 
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products