Fem Lyngby-talenter i aktion på Cypern

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Fem Lyngby-talenter i aktion på Cypern
 
Oskar Snorre, Oliver Kjærgaard, Gustav Marcussen, Jens Odgaard og Adam Sørensen var alle i kamp på en samlet træningslejr for flere af de danske ungdomslandshold
 
Det danske U16-, U17- og U19-landshold har den seneste uge været på træningslejr på Cypern, hvor der ventede masser af træning og kampe under varmere himmelstrøg. De Kongeblå var ikke repræsenteret på U16-niveau, men på U17-landsholdet var venstrebacken Adam Sørensen med, mens Oskar Snorre, Jens Odgaard, Oliver Kjærgaard og Gustav Marcussen var med på U19-landsholdet, som i denne anledning var et blandet U18- og U19-landshold.
 
Alle mand i kamp for U19
U19-landsholdets første kamp på turen var mod Cyperns ditto, og der var kampen igennem klasseforskel. 6-0 sejrede de danske drenge i en kamp, hvor Gustav Marcussen spillede første halvleg på den offensive midtbane, mens Oskar Snorre fik anden halvleg mellem stængerne.
 
Nogle dage senere ventede så en noget sværere opgave, da seniormandskabet Mezokovesd FC – nummer fem i den bedste ungarske række – var modstanderen. Her kom kun Gustav Marcussen i aktion med 70 minutter på højre fløj, og den unge Lyngby-spiller var med til at sikre en flot 2-1-sejr til Danmark.
 
Marcussen sad derfor forståeligt nok over dagen efter, da U19-talenterne mødte det lokale hold Paralimni. I stedet startede både Oskar Snorre, Jens Odgaard og Oliver Kjærgaard inde – sidstnævnte endda som anfører – og de var alle med til en regulær afklapsning af cyprioterne. Hele 13-0 endte det til danskerne, og tre af disse scoringer kom fra Jens Odgaard, der spillede 55 minutter. Oliver Kjærgaard og Oskar Snorre blev pillet ud i pausen ved stillingen 6-0.
 
Adam Sørensen strålede for U17
Også U17-landsholdet startede turen ud med en kamp mod Cyperns bedste på den respektive årgang, og ligesom på U19-niveau var der også her klasseforskel. 3-0 sejrede danskerne, og Adam Sørensen kunne i den forbindelse glæde sig over 73 minutter i rødt og hvidt på venstre back.
 
Nogle dage senere måtte han derimod tage til takke med en bænkplads fra kampens start, da U17-talenterne mødte Nea Salamina Famagusta, et lokalt hold, som til gengæld var et år ældre. Det generede dog ikke danskerne, som allerede ved pausen var foran 4-0. Undervejs kom Adam Sørensen så i aktion, og Lyngby-talentet fik endda lov til at lukke og slukke med sin scoring til 6-0 kort før slutfløjtet.
 
Dermed kunne de danske ungdomslandshold glæde sig over lutter sejre på årets første samling, og det lover derfor godt for det kommende kalenderår – ikke mindst for Lyngby-talenterne, som alle fik vist sig frem i rødt og hvidt.
 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products