Angriberne var på pletten i første testkamp

Foto: fodboldbilleder.dk
 
Angriberne var på pletten i første testkamp
Det blev til en 5-2-sejr til Lyngby i årets første træningskamp. 3 mål af Jeppe Kjær i første halvleg og to mål af Kim Ojo i anden halvleg gjorde forskellen for De Kongeblå.
 
Efter en lang julepause skulle Lyngby-spillerne teste formen af mod HIK fra den danske 2. division. Det var den første kamp for De Kongeblå siden de tilbage i december mødte Silkeborg i Superligaens sidste runde i kalenderåret 2016. Lyngby-holdet havde været tilbage på træningsbanen i en længere periode og havde også tilbragt tid på træningslejr under varmere himmelstrøg, men det var første gang, at de skulle spille 90-minutter i en klassisk fodboldkamp.
 
Lyngby stillede op i noget, der mindede om stærkeste opstilling, og der var også tydeligt forskel i niveau på de to mandskaber. I specielt første halvleg manglede Lyngby-spillerne ikke tilbud foran mål. Efter 10 minutter kom de også foran. Bror Blume erobrede bolden i venstreside. Han spillede den videre til Jeppe Kjær, der tog et par små karismatiske træk og sparkede den sikkert i mål til en 1-0-føring.
 
10 minutter senere var han på plettet igen. Efter flotte kombinationer omkring HIK-feltet kom Munksgaard fri, og han fandt en umarkeret Jeppe Kjær, der sikkert sparkede den modsat keeperen og bragte Lyngby på 2-0. Den lille angriber viste altså den målform, som også gjorde ham til en profil i efteråret.
 
Lyngby-spillerne havde et hav af chancer i første halvleg, men efter en lang bold fra HIK-forsvarsspilleren Kristoffer Wichmann var Lyngby-defensiven pludselig i ubalance, og HIK fik stik i mod spil og chancer reduceret til 1-2.
 
Denne stilling holdt ikke længe. Efter et Lyngby-pres måtte en HIK-forsvarspiller tage hånden til hjælp. Det reducerede i et straffespark, som Jeppe Kjær skulle tage sig af. Målmanden gættede rigtigt og fik pareret bolden på stolpen, men på returen var det ingen sag for Lyngby-topscoren at cementere sit hattrick og bringe De Kongeblå på 3-1, hvilket også var stillingen, da de to hold gik til pause.
 
Anden halvleg var en noget rodet affære. Begge hold havde skiftet mange spillere ud, og det bar spillet præg af. Få minutter inde i anden halvleg måtte Lyngby skifte endnu en mand ud, da Jesper Christjansen fik en albue voldsomt i hovedet. Dommeren lod dog kortene blive i lommen.  
 
Det betød dog ikke, at Lyngby-spillerne blev ufarlige. Tidligt inde i anden halvleg blev Danilo nedlagt i feltet, og dommeren pegede på pletten. Denne gang var det den store nigerianer Kim Ojo, der skulle tage sig af udfordringen fra 11 meter. Han sparkede den sikkert ind og bragte Lyngby foran 4-1.
 
Små 10 minutter senere fløjtede dommeren sit tredje straffespark. Denne gang var det HIK, der fik tildelt den største chance i fodboldspillet. Andreas Larsen, der var kommet ind fra starten af anden halvleg, havde ingen chance i målet og måtte se HIK reducere til 4-2.
 
Det var dog ikke det sidste mål i kampen. Med omkring 10 minutter igen af kampen kom Alexander Munksgaard igennem i venstresiden – efter en flot diagonalaflevering fra Thomas Guldborg Christensen. Alexander Munksgaard vikarierede på venstrebacken efter, at Casper Højer havde måtte lade sig udskifte. Den unge back fandt flot Kim Ojo i feltet, som headede Lyngby på 5-2, hvilket også var slutresultatet.
 
Et fint resultat i en kamp, hvor Lyngby for alvor kom i gang med forberedelserne målrettet mod forårssæsonen. De Kongeblå spiller næste træningskamp på fredag hjemme mod HB Køge.
 
 
Lyngbys startopstilling 1. halvleg: 1. Jesper Hansen (GK) – 13. Alexander Munksgaard, 4. Mathias Tauber (c), 24. Thomas Sørensen, 3. Michael Lumb – 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen – 22. Bror Blume, 21. Mikkel Rygaard, 9. Lasse Fosgaard  – 15. Jeppe Kjær.
 
Lyngbys startopstilling 2. halvleg: 16. Andreas Larsen (GK) – 20. Jeppe Brandrup, 4. Mathias Tauber (<-> 2. Thomas Guldborg Christensen), 24. Thomas Sørensen, 17. Casper Højer Nielsen – 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen – 11. Danilo Arrieta, 15. Emil Larsen, 9. Lasse Fosgaard – 27. Kim Ojo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products