Lyngby Boldklub har netop planlagt en ny træningskamp mod Silkeborg IF

Foto: fodboldbilleder.dk
 
De Kongeblå møder Superliga-rivaler i ny testkamp
Den tredje februar møder Lyngby silkeborggenserne fra Søhøjlandet i en testkamp frem mod starten på Superligaen.
 
Silkeborg IF er blevet tilføjet til rækken af modstandere, som De Kongeblå-spillere skal teste formen af mod, inden sæsonen igen starter. Træningskampen starter klokken 13.00 og spilles på neutral grund i Odense hos Boldklubben Marienlyst.
 
Kampen er tilføjet i stedet for en dobbeltkamp den fjerde februar. Lyngby-spillerne skal dermed i kamp den tredje mod Silkeborg og har derefter kun en enkelt kamp dagen efter den fjerde, når Skovshoved kommer forbi Lyngby Stadion.
 
Den første testkamp, som Lyngby-spillerne står over for i det nye år, er på lørdag, når lokalrivalerne for HIK kommer forbi. Du kan se en oversigt over alle træningskampene via linket her: https://lyngby-boldklub.dk//vinter-2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products